Om hvordan man hygger sig med sine børn – et mandagstip

De tre store superpiger, har selv valgt dagens mandagstipsemne:”hvordan man hygger sig med sine børn”

Krea-Girl:”man behøver ikke bruge alle sine penge på Tivoli og spa, for man kan godt hygge sig alligevel. Fx kan man se film, og få fodbad”

Hulk:”det er hyggeligt at ligge i sofaen sammen. Hvis man havde lavet nogle film, mens end børn var små, kunne man for eksempel se dem om aftenen, og så tale om hvordan de var, da de var små. Jeg havde faktisk ret meget hår”

K-g:”en af de hyggeligste dage jeg haft, var alene med min mor, hvor jeg fik fodmassage af en dame, og så spiste vi en sandwich”

Hulk:”da jeg var syg, fik vi allesammen fodbad og blev pakket ind i små pakker og håndklæder. Det var dejligt! I lørdags var jeg til madfestival, kun med min mor, far og lillesøster. Bagefter var vi på loppemarked, og jeg købte en småkage og min lillesøster købte en legeindkøbsvogn.”

K-g:”vi var på skovtur, også med vores onkel og hans mor og hans kæreste. Vi havde tunsandwiches og melon med, og saftevand. Bagefter var vi på bakken og prøve sjove ting”

Hulk:”jeg prøvede mariehønen – den var hurtigere end jeg huskede!”

K-g;”her et forslag til en hyggelig familiehjemmedag: altså, man kunne tage en balje og lave fodbad, og allesammen sidde rundt om. Og så kunne man i forvejen have købt noget lækkert til frokost – og noget frugt. Bagefter kunne man spille et spil – jeg kan godt lide at spille kort. Om aftenen kunne man se film og spise chips. Det er hyggeligt når forældrene også sidder der og ser med – også selv om de synes det er kedeligt.”

Hulk:”på min hyggedag, skal vi bage sammen. Chokoladekage med bær i! Eller muffins! ”

K-g:”jeg synes også det er hyggeligt at bage sammen. Jeg kan godt lide at bage cookies. ”

Hulk:”vi hyggede os rigtigt meget i Grønland! Vi var ude i fjeldene og i sommerhus i et sted der hedder “qoorqut”, og vi fiskede, og de smagte godt, og vi fortalte historier, og der var så mange voksne også. Og der var fjelde som vi gik op i. Og vi lavede madkonkurrence, og jeg var dommer. Jeg var ligesom Bo Bech.”

K-g:”det vigtigste ved en hyggedag, er bare at man er sammen, og at forældrene ikke glor på deres mobil eller læser avis, eller kedelige voksenting… Så er det lige meget om man hører musik, går tur, laver mad eller noget andet man synes er hyggeligt – for bare man er sammen!”

(Visited 44 times, 1 visits today)

26 thoughts on “Om hvordan man hygger sig med sine børn – et mandagstip

  • De er MEGET glade for mad – eller de her to er, frk fantastisk vil hellere bare have tyggegummi…
   Ups – glemte at hun ikke ville hedde Hulk på bloggen mere – men vi kalder hende det for tiden herhjemme, fordi hun er lidt Hulk-hidsig efter skolestart.
   Det kan altid få hende til at grine.

 1. Jamen altså, det er da bare så sandt og så sårende enkelt! Det med at have sine forældres fulde opmærksomhed er jo egentlig bare essensen af det, børn ønsker sig mest, og som alle eksperter husker os på…..KH

  • ..,og som vi forældre hele tiden glemmer… Blev lige ramt af et stik dårlig
   Samvittighed da hun sagde det, for jeg er godt nok sjældent avis/mobil/bog-fri zone…

 2. Glade for mad og i høj grad glade for fodbad?! Shit, jeg ville være lykkelig over at have opdraget mine børn sådan, at de kunne finde glæden i noget så “simpelt” som et fodbad – godt gået!:-)

  • De er MEGET pjattede med alt der er bare lidt wellness-agtigt: fodbad, massage, frisør osv.
   Var jeg rig, skulle de klart på sådan en
   Spaweekend – nu nøjes vi med fodbad hjemme…

 3. Det er jo bare så sandt, det er jo bare det at gøre nogen sammen, ungerne gerne vil, hvor vi andre har så travlt med lige at skulle tjekke det ene eller det andet.

 4. Jeg kunne ikke undgå at tænke på Ninjamand midt i alle dine pigers tips om fodbad, mad og hygge (som jeg i øvrigt finder yderst fornuftige). Jeg kommer selv fra en familie hvor der mellem alle kvinderne var to mænd – min far og sin hund.
  Har Ninjamand ikke nogle mandagstips til hvordan man overlever som ene mand i hønsehuset?

  • Det var da et supersjovt forslag til mandagstips-emne – vil klart lokke ham til at tippe på mandag – tak!

 5. Kloge, kloge tøser! Men hvordan får man barnet til at blive siddende stille, mens det får fodbad? Og hvordan undgår man at det endnu yngre børn ikke forsøger at drikke fodbadevandet? Eller er det med fodbad først, når de når en vis alder?

  • Man får dem til at sidde stille, ved at give dem smoothies og dæmpe lyset – og man undgår at mindstebarnet drikker vandet, ved at lænke ham/hende til bordben – eller lade far passe imens.
   Hold kæft, hvor er min mindste også irriterende, når der er fodbad i nærheden – forsøger som regel at kravle helt op i det, smører sæbeskum overalt og drikker af det.
   Så nu får de store kun fodbad i smug, uden hun ved det;)

 6. Pingback: Om hverdagslykke – også set fra børnehøjde | Lines linier

 7. Jeg skal så meget være moren, der tager sin datter med til en fodmassage-dame! Ville selv have elsket, hvis min egen mor havde gjort sådan noget for mig. Tak til Krea-girl. Den er noteret til senere 🙂

  • Det var sådan en zoneterapeut-dame – og hun var helt salig over det;).
   Superhyggelig ting at lave sammen – fødselsdagsgave for et par år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *