Om specialiteter

Fandt dette glas i en tilbuddkasse i Netto i dag, og måtte naturligvis eje det:

20120804-173917.jpg
Ja, det er så åbenbart rejebryster på glas.
Jeg vidste faktisk ikke engang, at skaldyr HAR patter, men formoder at det er fordi de er så små, at man ikke lige lægger mærke til om den reje man piller har brystvorter?

Går ud fra at skaldyrs-patter er relativt små objekter, så der må være gået en del til dette glas, hvilket gør prisen horribelt lav.
Hvor mange ulykkelige skaldyr går rundt med proteser nu, bare for at dette glas kunne blive fyldt?

(Visited 61 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om specialiteter

 1. Jow da, selvfølgelig har skaldyr patter. Hvordan skulle de ellers amme? Nu må du lige…
  Men bare man nu ikke gør som med hajfinner; skærer patten af og smider dyret i havet til den visse død. Dér går jeg mere ind for at bruge hele dyret, som i gamle dage.

 2. Jeg synes egentlig det er mere skræmmende at der tilsyneladende kun skal én til at fylde glasset op. Der står trods alt skaldyrspat og ikke skaldyrspatter… Man skulle tro at man ville opdage det, når man pillede rejer, hvis de har den størrelse… Var der nogen der sagde mutant-reje..? 🙂

   • Så forstår man egentlig godt den blev fanget. Den kan ikke have været den skarpeste reje (eller hummer) i stimen… Tror den har haft det pænt svært, og har nok egentlig opnået en bedre skæbne end den havde forventet 🙂

 3. Jeg forstår det simpelthen ikke.
  1. Kan der kun være én i glaset? Jævnt muteret reje der! Altså, for det står jo i éntal.
  2. Har rejer (eller andre skalddyr) patter? Er det ikke netop det eneste kriterie, man skal leve op til for at blive et pattedyr? Eller hvad? Er det ikke derfor mænd har brystvorter (og nogle mænd bryster også)?
  3. Eller er det i virkeligheden en eller anden opskyr bøjningsform af spyt (læs medarbejder, der ikke kan stave)? Og er det i så tilfælde ikke bare klamt?

  4. Hvordan ser indholdet i bøtten ud? Det er nok her, jeg er mest spændt.

  • Jamen jeg er lige så undrende mht pkt 1-3!
   Og punkt fire: der står på selve glasset, at det er sådan noget tomat/basilikum-halløj, til at smøre på brød. Kun prismærket nævner det med patten…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *