Om sixpacks

Min Ninjaman er sådan en, der kan vælge at smykke sin krop med dekorative muskler, nærmest fra dag til dag.
Får han lyst til at flashe trænede overarme og en sixpack, kræver det bare tre armbøjninger, og tanken om at tage et par mavebøjninger – og vupti: så ligner han mister universe 2012, efter en halv dags træning.

Det er desværre ikke helt sådan jeg er bygget…
Ud over at jeg er ufatteligt doven, og det kræver ualmindeligt flotte udsigter – eller ihvertfald store mængder kage der viftes foran mit ansigt, at få mig med på en gåtur – så er jeg også sådan en der lagrer hver eneste kage jeg spiser på mine balder, så jeg er godt dækket ind, i tilfælde af hungersnød.

Jeg ER faktisk begyndt at løbetræne lidt, og satser på man snart vil kunne skimte lidt muskler på mig – men der er ekstremt lang vej, før jeg får noget, der bare minder lidt om en sixpack.
Derfor glæder det mig, at opdage snyde-genveje som denne opfindelse:

20120727-140553.jpg
Det er da smart!
Man formpresser bare sine deller, ind i en mere muskellignende facon – og så er man strandens ubestridte muskelhersker!
Og al den tid man sparer på at lave mavebøjninger, kan man passende bruge på at spise kager, og derved få endnu mere “materiale” til formning af flotte muskler.
Så ser i mig på stranden denne sommer, så beundr lige mine mavemuskler – der er lang tids formpresning involveret.

(Visited 38 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om sixpacks

  1. Uh, jeg elsker genveje og nemme løsninger når det handler om motion og sådan noget:) Det er sgu da det nemmeste:)
    Go weekend

  2. Ham den rødhårede mand på billederne til højre er vist en kendt i England, har læst at det er silikoneimplantater han har fået opereret ind i maven 😛 Det er selvfølgelig også en løsning!

    • Tak!! Det er jeg glad for at høre – især nu hvor jeg er mere i feriehumør, end bloghumør!;)

  3. Der tonede lige en reklame frem for noget ab circle mini, tror jeg nok den hed, og ham manden i reklamen har helt sikkert brugt sådan en form, som denne ellers kan man altså ikke have en så lige og meget firkantede sixpack 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *