Gæsteblogger: Marias maskinrum

Maria er en af mine yndlingsbloggere.
Syret, detaljefikseret, poetisk og sjov – og villig til at lade sig interviewe til min blog, som sommerferievikar.
Smut forbi hendes blog her – når du er færdig med at læse hendes fede svar.

Interview med maskinmesteren( med meget relevante spørgsmål)
Hvor mange penge skulle du minimum have, for at tage en bid af en vandmand?
Det er så her, jeg burde være smart og strategisk og sige, at det skulle jeg MINDST have 10.000 kr for eller en million. Ad og fyyyy for pokker, en vandmand!
Men sandheden er, at jeg faktisk har lyst til at prøve.
At sætte tænderne i det der køligtbløde.
Smager det salt? Smager det lidt af snot?
Så svaret er i virkeligheden 0 kr.

Hvis du kunne rejse tilbage i tiden og give gode råd til en teenagevariant af dig selv – hvad ville du så sige til hende?
Knep. Knald. Lad være med at tænke så meget. Lad være med at bekymre dig. Fat nu bare, at du er fantastisk fin som du er og, at du har et fabelagtigt liv foran dig. Prøv dine drømme af, før du bliver gammel og ansvarsbefængt. Afsted!

Hvad er det pinligste du har oplevet?
Der er meget, men jeg har en lav pinlighedsgrænse, og der skal en del til, før jeg bliver flov. Jeg har moonet alt for mange gange, vist patter for at komme gratis ind steder og den slags, men det er kun mine følgesvende, der bliver flove. Det jeg selv er aller mest ked af, er noget, der skete, da min søn var helt lille. Jeg legede smideleg med ham og kastede ham op i luften, mens jeg sagde guchiguchibullebuuuuu, eller noget andet træls, og pludselig fløj han op i en porcelænslampe. Lampen splintrede, og min lille skallede dreng fik hul i hovedet. Min mand var effektiv, og vi skal på skadestuen, og kom nu Maria. Men jeg sad bare i et hjørne og græd, mens blodet flød.
Han har stadig et lille fint hvidt ar i panden.

Hvem skulle spille dig, når dit liv engang filmatiseres?
Zooey Deschanel. Jeg elsker hende. Hun kan være klodset og ekstremt pinligt på en nuttet måde, og det ville nok ikke ligefrem være et realistisk billede af mig, men et fint et.

Hvis du kunne tage på ferie inde i en bog, hvilken skulle det så være?
Bulderby-bøgerne, tror jeg. Eller IQ84 af Huraki Murakami. Vindens skygge, måske. En af Peter Seebergs bøger. Laterna Vagina af Jens Blendstrup. Drømmefakultetet af Sara Stridsberg. En af Dave Eggers’ bøger. Der er mange.

Hvad gad du godt spise lige nu?
En vandmand.
Ej, chips. Jeg har altid lyst til chips. Sour cream & onion. Eller nogle rigtig stærke. Eller wasabiærter.

Hvis du kunne vælge mellem kun at gå i orange tøj resten af dit liv eller få brækket alle dine fingre i en havetraktorulykke, hvad ville du så vælge?
Hvis alle mine fingre er brækkede, så kan jeg jo slet ikke tage tøj på selv. Så skal nogen gøre det. Og så har jeg sådan nogle underlige stumper for enden af armene, og jeg kan ikke cykle, køre bil eller løfte mine børn eller mærke min mand med fingerspidserne.
Så jeg tager det orange tøj.
Måske bare en fængselskedeldragt hver eneste dag. Så slipper jeg for nogensinde at tænke over min påklædning igen, og det ville være en ekstra bonus.

(Visited 61 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Gæsteblogger: Marias maskinrum

 1. De sagde i Go’ morgen Danmark i morges (ja, jeg ser Go’ morgen Danmark – er på barsel), at du roligt kan spise vandmand. I stedet for nudler faktisk, for det er en ren proteinBOMBE, og i Kina spiser de nærmest ikke andet. Vejr-Ellen og Resen åd det, og når de kendte kan, kan alle. God appetit.

  • Louise: SÅ gør jeg det fanme. Så der var helt vildt mange på AMAR strand forleden. Gad vide, om det er ok bare at transportere dem i en spand vand i skødet hjem?

   • Men hvorfor transportere dem, når man kan spise dem raw på stedet? Du kan ligeså godt være firstmover og kaste dig over det, inden Noma finder på det (den der myresuppe bliver ikke ved at være en nyhed for evigt, skal du tænke på).

    • Gud ja. Du har ret. Jeg kunne også tage en hjulpisker med og lave vandmands-skum serveret på et leje af solvarme sten.

    • Du har vist lige fundet dig en knaldgo’ forretningsidé der. Hvis det går rigtigt godt, kan du lave det som pop-up køkken på forskellige strande rundt i sommerlandet.

  • Duckysrapping: Jeg synes faktisk, det lyder ganske lækkert. Så får den en sprød-knasende overflade, og så måske en masse chili. Tjek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *