Om feriekuller

Dagen i går, var en forvirrende blanding af tømmermænd, gæster, kuffertpakning og eksalterede børn, der var så spændte på at skulle prøve at flyve, at de kun kunne tale med virkeligt skingre og hysterisk glade små stemmer – også om natten.

Min kusine(der iøvrigt – hvis du nu er tyv og overvejer at stjæle alt vores snavsede tøj og rod mens vi er væk – er to meter høj og professionel bryder, med stor passion for våben) passer hus for os, og vinkede søvnigt farvel fra sofaen, da vi væltede ud til taxa, iført et klynkende og morgensurt barn, et der kastede op af spænding, og to overtrætte og hysterisk grinende børn, 3 kufferter og en fesen fornemmelse af at vi sikkert har glemt et eller andet.

Nu står vi her i lufthavn, og jeg kan teknisk set lige nå at skrive et rigtigt blogindlæg, inden jeg lægger mobilen væk og ikke rører internet i to uger – men min hjerne er lidt for meget oppe at køre af spænding, så det bliver ikke til noget.
Til gengæld kan jeg love, at mine 8 fabelagtige gæstebloggere nok skal holde jer underholdt de næste uger – så kig endelig forbi!

(Visited 211 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om feriekuller

  1. RIGTIG GOD FERIE TIL JER ALLE!

    Mon ikke, der kommer både sjove billede og underholdende beskrivelser fra Grønland – glæder mig! Også til dine gæstebloggere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *