Om konditorer og gangstere

Ninjaman og jeg ser sjældent fjernsyn, men køber tvserier på amazon og ser i stedet.
For nyligt så vi “Boardwalk empire”, en fremragende serie om gangstere med Steve Buscemi i hovedrollen – den skal I altså se!

I nat drømte jeg derfor, at jeg var en gangster, der jagtede en mand, fordi han vidste at jeg havde likvideret nogle politimænd, og nu skulle jeg gøre ham “kold”.
Meget spændende drøm.

Ja, og jeg ved jo godt at det kan være særdeles kedsommeligt at høre om andre menneskers drømme, men her kommer pointen: jeg jagtede politimanden gennem et konditori, og pludselig kom min indre curlingmor frem i gangsteren, så jeg måtte stoppe op, midt i al det der action, og interesseret spørge konditoren, hvordan man egentlig blev konditor selv, for det vil min 5 årige datter gerne være.

Wtf?
Kan man ikke engang have lov til at drømme en drøm hvor man er ond og sej engang imellem, uden at have mor-antennerne ude?

Vågnede der, lidt ærgelig over at gå glip af actiondrøm, men stadig med følelsen af at jeg havde fundet ud af noget vigtigt i forhold til den 5 åriges fremtidige uddannelsesplaner.
Inden jeg fortalte hende om det, gennemspillede jeg dog lige det jeg havde “fundet ud af” inde i mit hoved, og besluttede at det muligvis ikke var det helt rigtige svar.

Svaret var nemlig:”for at komme ind på konditorskolen, skal man bare være Danmarks-mester i noget først – lige meget hvad. Jeg var fx Danmarks-mester i ler. Måske kan din datter blive Danmarks-mester i karate – eller cykling?”

Hele morgenen har jeg spekuleret på om man mon kan blive Danmarks-mester i ler?

(Visited 33 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om konditorer og gangstere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *