Om børn med sakse, og forældre med tømmermænd

Vi var til fest i går, Ninjaman og jeg, hos Maren.
Det var fantastisk at være til voksenfest – helt uden børn – og vi ræsede ud af døren, det sekund min rare mor trådte ind af vores dør, og overtog ulvetime, fire sultne unger og det helt store putte-maraton.

Jamen det var sjovt! Fik talt en masse med nogle søde mennesker jeg ikke kendte, og lidt for lidt med nogle jeg kendte, fik danset en lillebitte smule med min lækre mand, og drukket mere end det var klogt at gøre, når man ved at ingen kom og tog sig af børnene næste morgen…

Var dog fornuftige nok til at gå en smule tidligere end vi havde lyst til, så vækkede min mor, der lå og sov med mindstebarnet draperet hen over sig og en af de andres hånd i sin, kl 03.30, og sendte hende hjem.

Dagen i dag har vi været trælte, fraværende og gnavne forældre.
De tre store har svælget i dvd-film, popcorn og is på værelset, da de lynhurtigt fandt ud af at vi var friske på at gøre alt for at få lidt ro, til de ømme hoveder…

Mindstebarnet har hængt ud med os, hendes mentalt fraværende forældre, og selv om hun har siddet lige mellem os i sofaen, er det lykkedes hende både at hente en stor saks og klippe sin undertrøje i stykker(mens hun havde den på), og tegne med gul tusch på den, en pude og mine arme…
Vi opdagede ingenting, før hun også forsøgte med lidt kreativ klipning af Ninjamans bukser.

20120617-153102.jpg

(Visited 120 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om børn med sakse, og forældre med tømmermænd

  1. Jeg er imponeret over stealth-sakse evner! Og ninja-barn, der kan klippe uden at nogen opdager noget. Men ikke imponeret over kommentar om udseende. Helt ærligt. Hvem har tid til at gå all in på dullegrej hver dag? Her er det på helt fint at nå i bad og at få tøj på.

    • Tror nu egentlig den kompliment var sødt nok ment, trods kluntethed;) – men kan godt se at den kan læses om meget negativ, så har lige slettet den igen, så vedkommende ikke læser om det og synes jeg er en backstabbing bitch;)

  2. Ohh, intet slår at have tømmermænd med huset fuldt af børn – havde gæster lørdag aften, men fortrød bitterligt de sidste glas vin søndag.. Man føler sig virkelig som en skide god mor når man sidder på lokummet samtidig med man brækker sig i blespanden – flot.. Godt de arme børn havde en en far med lidt mindre tømmermænd:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *