Vind bøger

konkurrencen er slut
Forlaget Rosinante tilbød mig bøger til anmeldelse og konkurrencer, og da jeg elsker bøger, kunne jeg ikke sige nej…
Håber ikke I har nået mætningspunktet i forhold til konkurrencer?
Annamette Fuhrmann – der blogger sjovt og godt her – har skrevet en personlig, morsom og ærlig bog, om parforhold, sex og børnefamilieliv: “Længsler og leverpostej”, hedder den. Den kan varmt anbefales!

20120606-135751.jpg

Husker I at jeg undrede mig over forfatterportræt i går?
Forfatteren hedder Sebastian Barry, bogen hedder:”Dage med Lilly”, og den er faktisk god.
En fin lille bog, hvor man følger en gammel dame der, i dagene efter sit barnebarns selvmord, tænker tilbage på sit eget lange liv, og barske historie.

20120606-134220.jpg
Lars Kjædegaard har skrevet “Den røde labyrint”, en barsk krimi. Den er tredje del af en serie, men jeg havde ikke læst de første to dele, og kunne sagtens følge med.

20120606-135009.jpg

Hvilke/n bog vil du helst vinde? Skriv en kommentar her, så trækkes der lod d. 11-6.

(Visited 37 times, 1 visits today)

152 thoughts on “Vind bøger

 1. Åh jeg tør ikke læse uhyggelige bøger (eller se uhyggelige film). Så jeg har aller mest lyst til at vinde Fuhrmanns bog – omend livet som voksen i en børnefamilie sikkert også kan kaste nogle uhyggelige historier af sig

 2. Jeg læser mest krimier, Lars Kjædegaard kender jeg ikke, men jeg kunne godt tænke mig at læse “den røde labyrint”.

 3. “Længsler og leverpostej” er da en genial titel til en sikkert genial bog. Den snupper jeg!

 4. “Længsler og Leverpostej” lyder interessant, den kunne jeg godt tænke mig at vinde 😉

 5. Uh, hvor du fører dig frem med konkurrencer. Jeg kan li’ det!

  Jeg vil smaddergerne vinde “Dage med Lilly”, den lyder spændende og eftertænksom. Furhmanns bog har jeg allerede, og den er meget anbefalelsesværdig!!

 6. Jeg vil sååååå gerne vinde “længsler og leverpostej”. Meget, meget gerne! Og konkurrencerne fortsætter du bare med:-)

 7. Jeg vil virkelig gerne vinde Annamettes nye bog. Jeg følger hendes blog og ser frem til at læse hele bogen og ikke kun de spændende teasere hun lægger der 🙂

 8. Længsler og Leverposteg! Har læst teasers i laaaang tid nu hos Fuhrmann For Dig, – vil SÅ gerne eje mit eget eksemplar!

 9. Da jeg netop er hjemvendt fra nakkefoldsscanning, ku jeg godt tænke mig at vinde “Længsler og Leverpostej”, så er jeg ligesom lidt forberedt på de næste 10 år 🙂

 10. Don’t judge a book by its cover – eller forfatterbillede. Jeg vil gerne prøve lykken og satse på Dage med Lilly. Forfattertalentet MÅ være større end fotogenet. Jeg er hjemme på barsel med kæmpebabyen der sprænger kurver hver gang han måles og vejes af div. sundhedspersonale, så trænger jeg til at fylde tankerne med andet end de tre b’er: baby, bleer og bryster.

 11. Længsler og leverpostej!!! Åh hvor vil jeg gerne vinde den bog, har længe ventet på at den blev udgivet:)

 12. Man kan aldrig få for mange konkurrencer! 😀 Jeg vil meget gerne vinde “Længsler og leverpostej”.

 13. Aldrig for mange konkurrencer!!! Jeg vil gerne vinde “længsler og leverpostej”, lyder som god underholdning til mig! 🙂

 14. Længsler og leverpostej! I morgen kan jeg starte mine 3 måneders sommerferie efter en hård eksamensperiode – og kan ikke forestille mig noget bedre end at læse en hjernedød omgang chick-flick ovenpå den ubehagelige mængde faglitteratur, jeg har kværnet mig igennem!

 15. Jeg vil vildt gerne vinde “længsler og leverpostej”. Er helt ny i familielivet, men fornemmer allerede at jeg kunne have godt af et par fifs og blive mindet om hvilke faldgruber man skal prøve ikke at skvatte i.

 16. “Dage med Lilly” eller “Længsler og leverpostej” – du bestemmer hvis jeg vinder 🙂 Min datter hedder Lily og jeg har fødselsdag på mandag (d. 11/6) og elsker bøger. Håbe håbe 🙂

 17. Jeg kunne godt tænke mig at vinde alle tre bøger 🙂 de lyder alle spændende. Elsker din sjov blog 🙂

 18. Krimi, krimi, krimi 🙂 Er bidt af en gal krimi, og derfor altid interesseret i at lære en ny krimi at kende. Særligt en del af en serie, så ved man jo allerede der er flere bøger at læse, hvis man kan lide den første man læser 🙂

 19. Åh vil elske at vinde længsler og leverpostej !

  Eller dage med Lily, den lyder også god, krimier er ikke lige mig , bliver sulme så bange 🙁

 20. Jeg er så meget på Annamette Furhman – med den titel har hun helt sikkert en storsællert…. må. eje. længsler og leverpostej.! 🙂
  Eller dage med Lily – den lyder også go’!

 21. Jeg vil rigtig gerne læse ‘Længsler og leverpostej’, men kan låne den 😉 Så ‘Dage med Lily’ må blive mit ønske. Den lyder som en bog med budskab.

 22. Længsler og leverpostej er allerede på ønskesedlen til min fødselsdag om 14 dage, så må heller satse på krimien her:0)

 23. Jamen hvor dejligt. Ja tak til Længsler og Leverpostej… som jeg mistænker at være meget tæt på min virkelighed

 24. Ja tak til Længsler og Leverpostej (undskuld hvis jeg er der to gange – så bare tæl en fra, men jeg kunne ikke få det til at vlrke)!

 25. Uh, synes både at ‘Længsler og Leverpostej’ og ‘Dage med Lily’ er lige noget for mig 🙂 Specielt Annamettes bog må være god, når man nu venter sin første Blyp..

 26. Længsler og leverpostej – For dét lyder da som nogle relevate emner, Annamette tager op!
  Mvh Maja

 27. Er også helt sikkert på Fuhrmann, hun er med på holdet af bloggere hvor jeg har hysterisk grinet så højt at jeg skulle løbe ind og grine af med hovedet i puden for ikke at skræmme andre beboere i husstanden.

 28. Jeg er helt klart mest til Længsler og Leverpostej. Tror den vil egne sig perfekt til en tur i hængekøjen sammen med mig. 🙂

 29. “Den røde labyrint” – lyder som den perfekte krimi-sommer-læsning oven på speciale!

 30. Uuuhhhhh jeg er simpelthen til det hele, og kan slet ikke vælge. Har siden jeg knækkede læsekoden læst alt hvad jeg kan komme i nærheden af. Så jeg tager den de andre ikke vil have 🙂

 31. Elsker også bøger 🙂 jeg vil SÅ gerne læse Længsler og leverpostej – den skulle bare være fantastisk 🙂

 32. Både Længsler og Leverpostej og Dage med Lilly lyder som lige noget for mig. Jeg vil meget gerne være med i konkurrencen!

 33. Uh, jeg ville gerne vinde “Længsler og leverpostej” – er blevet teaset med uddrag fra den længe nu – det har virket 🙂

 34. Og jeg glemte så at skrive, at det var “Længler og leverpostej”, jeg havde hårdt brug for. Det er så gjort nu… ;o)

 35. Dage med Lily – jeg trænger virkelig til at læse noget skønlitteratur, der ikke er en krimi!

 36. Og jeg glemte så at skrive, at det er “Længsler og leverpostej”, jeg har hårdt brug for… Det er så hermed gjort.

 37. Nåhhh jeg gad godt vinde “Længsler og Leverpostej”. Er højgravid med den første og tror lidt fif fra Annamette ville gøre noget godt 😉
  Mvh Birgitte
  PS God bedring 🙂

 38. Længsler og Leverpostej lyder SÅ god! Så den vil jeg da gerne vinde – men Den røde labyrint kunne nu også gå an. Krimier er jo også svære at sige nej til 🙂

 39. Jeg har en ledig weekend som jeg meget gerne vil bruge i selskab med Annamette Fuhrmann og lidt leverpostej 😉 (har lige lavet rabarbarkompot til leverpostejsmaden, så det må da være match made in heaven) 😉

 40. Jeg vil bare gerne vinde. Mere specifikt vil jeg gerne vinde noget længsler og leverpostej, og ellers vil jeg gerne vinde i lotto. Kan du også sørge for det?

 41. Må jeg godt både sige den røde labyrint og længsler og leverpostej? Eller bryder jeg reglerne så? (det er så her, jeg kan høre en gymnasielærer for længe, længe siden råbe mig ind i hovedet: Du tror altid, du kan bøje reglerne! Men du har jo også gået på LILLESKOLE).

  Jeg er helt klart typen, der dagdrømmer mig væk fra min egen leverpostej med krimigåder. Men som også godt kan lide at læse andres kærlighedsgennemsyrede leverpostejsbetragtninger. Og jeg helt klart typen, der skriver virkeligt mærkelige kommentarer til konkurrenceindlæg. Rundstyk.

 42. Sidder og skriver eksamensopgave lige nu, så lidt læs-let om Længsler og leverpostej kunne godt bruges.

 43. Jeg har en anden bog af Sebastian Barry (på engelsk dog), som jeg endnu ikke har fået læst, så hvorfor ikke tilføje én til samlingen? 🙂

 44. Spændende spændende 🙂 jeg håber jeg er heldig og vinder en ekstra fødselsdagsgave. Hvis jeg er heldig vil jeg meget gerne have længsler og leverpostej.

 45. Åhhhh, jeg vil simpelthen så gerne vinde “længsler og leverposteg”, for jeg har på fornemmelsen, at den kan skabe en humoristisk distance til livet i Cirkus Børnefamilie.
  Tak for en fantastisk blog.

 46. Jeg er helt klart til alle tre bøger – er skolelærer og læser så meget forskellige, og har endda præsteret at have gang i 3 bøger på en gang, men det var dog lige i overkanten, selvom jeg er kvinde og kan multitaske hehe.
  Hvis jeg skal vælge én, så bliver det Længsler og leverpostej, for jeg ejer ingen bloggerbøger 😉 Og hvis hun er halvt så god som dig, så er den hurtigt læst 😉

 47. Med 4 unger tror jeg også, at Fuhrmanns bog rammer mig bedst, men jeg har også lovet mig selv at læse noget andet, end jeg plejer, og den kategori ville “Dage med Lilly” falde ind under… så en af de to. 🙂

 48. Jeg ville nok helst vinde ‘Dage med Lily’. Den lyder som en super hyggelig bog! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *