Om sikkerhed

Hvis man har en tendens til at falde på numsen, er det altså en smart taktik at placere sin cykelhjelm på den – som her demonstreret af superbaby, der ser tv i min cykelhjelm.
(hvilket også siger lidt om hvor stort mit hoved egentlig er, når min hjelm kan rumme blerøv…)

(Visited 57 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om sikkerhed

  1. Smuk og praktisk anlagt, det er da ikke det væreste man kan være.i øvrigt vil jeg lige berette at Hr. F's hoved helt sikker er større end dit. Da han skulle have wakeboard-hjelm, var han nød til at købe one size fitts all, piller alle skumpuderne ud og skrabe flamingoen af visse steder, inden han kunne stoppe skallen op i den.God weekend

  2. Som FruF beretter, troede jeg i lang tid, at jeg måtte have det største hovede i landet. Det var indtil jeg prøvede Simon Jul's hjelm….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *