Om distræthed

“Panik!! Jeg har ledt overalt efter mine solbriller, men de er bare væk – tror børnene har taget dem! Jeg låner altså dine smarte; for jeg kan ikke køre bil i solskin uden – og nu skal jeg skynde mig, vi ses!”
“Prøv lige at se dig i spejlet først…”

20120409-202238.jpg

(Visited 32 times, 1 visits today)

15 thoughts on “Om distræthed

  1. Hahaha sådan noget sker også altid for mig. Her forleden kunne jeg simpelthen ikke finde min mobil, ledte efter den i hele huset… hvorefter jeg opdagede, at jeg havde den i hånden… så ved man, at man bruger sin mobil lidt for meget, når den pludselig føles som en del af ens krop 😉

  2. jo tak det er en klassiker – men prøv så lige at lede efter dine almindelige briller – mens du har dem på…….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *