Om kumpaner

Selv om jeg har haft kørekort i snart et år, føles det stadig lidt nyt.
Især når jeg skal bakke bilen… Det går meeeeeget langsomt og koncentreret, og jeg kan sagtens forvandle en trepunkts-vending, til en tusindpunkts-vending.
Forleden skulle jeg bakke ud af parkeringsplads, med de store af pigerne i bilen.
De var lidt fjantede, så jeg bad dem – muligvis med min sædvanlige “jeg-kører-altså-bil-i-stilhed-eller-vi-alle-dør-panik” i stemmen – om at være lidt stille, så jeg ikke kom til at køre nogen ned.

De lystrede, og Hulk lænede sig frem i sit sæde, lagde en hånd på min skulder, og sagde konspiratorisk:”bare rolig, mor. Hvis du kører nogen ned, skal vi nok lade være med at sige det til far!”

Fedt.
Har opdraget små forbryderspirer, der er villig til at dække over mine mulige ulovligheder.
Måske skulle jeg udnytte det, og gøre dem medskyldige i fx et lille bankrøveri?
Skal bare lige have lært dem at køre flugtbilen – for jeg kan altså ikke komme særligt hurtigt væk, hvis der skal bakkes…

(Visited 47 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om kumpaner

  1. Hahaha – det dér er jo MIN stemme. Sådan siger jeg konsekvent. Mine børn er dog anderledes end dine på det sidste punkt. Alle vi kender er blevet underholdt fra barnehøjde med mine ulovligheder i København (busbanekørsel, klip i kortet og andre spøjsheder), så vær glad du for opbakningen fra dine.

  2. Jeg sidder og skriger af grin, for den stemme kender jeg godt…

    Jeg kører nu ok bil og føler mig også sikker nok bag rettet, men har alligevel konsekvent en 8-årig hankønsbagsædechauffør med på sidelinien. “Mor, der stod på skiltet du må køre 50, kører du ikke 100 m/timen for hurtigt?”

    Een gang har jeg fået en næsten-bøde fordi den flinke politimand og jeg var lidt uenige om hvor længe man skal holde HELT stille ved et “STOP”-skilt. Der havde jeg den 4-årige med, der knap var kommet ind af døren hjemme, før han råbte “FAR!! Mor, blev stoppet af politiet!” Så dine er altså godt opdraget, hvis du spørger mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *