Om at være en sexgal tosse

På vej ud af døren i går, spottede jeg en stor fed lus i en af pigernes hår, så min længe ventede fridag-til-at-skrive; blev til fridag-til-at-vaske-og-kæmme-tre-børn…
Øv.
Efter at have brændt en uges madbudget af på apoteket, på lusemidler og kamme, fordybede pigerne sig i en stor kasse med badges i en musikbutik.
Krea-Girl er fan af Beatles, og altid på udkig efter lidt merchandise, så hun fandt en plakat og to badges med dem, og betalte glad med lommepenge.
Frk fantastisk fandt en flot badge, hvor der med glimmerbogstaver stod “I love sex”.
Den ville hun gerne have.
Jeg forsøgte at forklare hende diskret hvad den betød, men hun var så forhippet på at købe den glitrende sag, at hun ikke rigtigt hørte efter.
Til sidst måtte jeg skære den ud i pap:”der står:”jeg elsker at bolle” – vil du gerne have dine venner tror du gør det?”
“AD! NEJ!” og så slap hun den.
To minutter efter stod hun i køen, med samme badge og fire kroner i hånden.
Mig:”køber du den alligevel? Troede vi var enige om at det ikke var for børn?”
Ff(iført snedigt smil);”den er ikke til mig”
Mig:”øh hvem så?”
Ff:”den er da til dig, mor! Du har gjort det hele FIRE gange, for du har fire børn – så du må meget elske det!”
Jeg afslog høfligt.
Det er muligt at jeg er en sexgal tosse, med hele fire gange på samvittigheden, men jeg behøver altså ikke reklamere med det…

(Visited 102 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om at være en sexgal tosse

  1. FANTASTISK!! Der fik jeg lige morgenkaffen galt i halsen af grin..

    Minder mig om en episode fra jeg var lille, som jeg er blevet fortalt af min mor:
    Vi var på apotek og der havde de (mærkeligt nok) pustet nogle kondomer op og placeret dem i øjenhøjde så lille mig så let som ingenting, kunne studere de fantastiske balloner. Min mor, der var højgravid på det tidspunkt, blev frygtelig pinlig i den lange kø, da jeg meget insisterende ville have en forklaring på, hvorfor jeg IKKE måtte få en af de der balloner. Hun prøvede med “voksen balloner”, “de er for dyre”, men jeg købte den ikke.. Til sidste måtte hun fortælle med samtlige mennesker i køen spændte på at høre forklaringen, at sådan nogle brugte voksne, hvis de ikke ville have børn. Mini mig udbrød da: NÅÅ! Men så skal I have dem, så lillesøster ikke kommer!!! 😉

  2. Mine forældre har ihvertfald kun gjort det tre gange og det var ikke noget de kunne lide. Det var kun noget de blev nødt til. Og så er jeg ligeglad med hvad I siger. Sådan er det!

  3. Min lillesøster lavede samme fine ræssonement, da min mor fortalte hende om blomster og bier 🙂 “Øj manner, to gange” var hendes udbrud og siden hen er det blevet misbrugt i ALT for mange sammenhænge. Tror hun er lidt træt af os 🙂

  4. Haha, var virkelig ved at få min frokost galt i halsen!! Du skull da ha taget imod. det synes jeg altså 😉 Et hint til Ninja manden måske 😉

  5. Pingback: Om undfangelse | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *