Om coli-bakterier

Min kollega skulle hente noget ude på badeværelset på jobbet i går.
Vores flinke sydamerikanske rengøringsdame var i gang med at rengøre toilettet imens: dyppede en svamp ned i kummen – og vaskede brættet af med vandet!
Så tror da pokker at jeg har slæbt skide-brække-syge med hjem til mine børn flere gange i år…
Kald mig bare sippet, men jeg synes altså det er virkeligt skummelt.
Overvejede at forklare hende det, men det spanskkursus jeg meldte mig til for 15 år siden, kom jeg kun til to gange, og selv om jeg stadig kan huske de ting jeg lærte de to gange, og derfor både kan konstatere at “Fernando har fødselsdag” og “Picasso er ikke tyrefægter, så virkede ingen af de sætninger dækkende…
Og derudover var mit bedste bud:”toilettos-aqua el klammos! No! No el svampos toilettos-vandos numsos!”, og det lød heller ikke som det helt rette…
Nogen der lige kan hjælpe mig med hvad det hedder, på lidt mere korrekt spansk?

Nå, men hvis jeg skal sige noget positivt om det, så må det være, at det sikkert ender med at give mig faste lår… Jeg sætter mig altså ikke lige på det brædt igen, og må lære at tisse i skiløberpositur!

(Visited 41 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Om coli-bakterier

 1. Translate.google.dk….?
  Alternativt gå til hendes chef og bede om at få hende udskiftet. Damen er jo til fare for andre 😉

  …Picasso er ikke tyrefægter er i øvrigt også det første jeg lærte på spansk… Både første, anden og tredie gang… Jaja en dag færdiggør jeg gymnasiet… En dag…

 2. Skal man ikke have været på et kursus for at blive ansat som rengøringsdame? Det burde man da skulle! Fy føj..

 3. Hvor klamt! Du må have fat i faderen der ikke underviste jyskere, og hører om han så kan undervise spanskere?

 4. No lave la tapa del excusado con agua de colonia!
  lige hvad mit lille hovede kunne klare til! Vask ikke toiletbrættet med toiletvandet!

  • Wow – det lyder altså næsten forførende det der – hvem skulle tro at det betød noget så usexet? Tusind tak!

  • Det kunne ellers komme til at dufte rigtig fint, hvis hun vaskede sædet med agua de colonia (= eau de cologne). 😉 Jeg ville nok sige: Por favor, lave el asiento del váter con agua limpia en vez de usar el agua del váter.

 5. Åh, hvor er det skummelt. Du må IKKE tilgive hende. Heller ikke, selvom du om tre måneder har de vildeste lårbasser af stål efter utallige halve timer i skovskiderpositur.

  Og hold hellere lige høje med, hvor hun ellers bruger det lokumsvand henne. Just sayin’…

 6. nej nej nej neeeeeeej for fanden, du har jo netop lagt til min absolutte fobi ved at gå på andre toiletter end mit eget (og så lige venner jeg stoler på) for f….. hun skulle jo gøre det rent RENT sagde jeg…..

 7. Fik mig lige til at tænke på den fyr, jeg så forleden dag. Han stod og tissede uden for Føtex. Op ad et skur. Skuret til indkøbsvogne. Som er lavet af trådnet. – Gæt selv, hvad han ramte …

 8. Jeg havde en rengøringshjælp engang, som altid kun havde brugt een klud, når hun havde været igennem huset! Til alt! Jeg krydsede bare fingre for, at hun brugte den i den rigtige rækkefølge! For det var i Bruxelles…hun talte kun fransk…og det gjorde jeg så absolut ikke! (Og vil man egentlig ha’ vasket gulve før eller efter toiletsæder?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *