Om kikset varenavn

20120320-202254.jpg
Fandt denne pakke toiletpapir i Netto forleden, og havde en hurtig fnisetur over navn og emballage.

“Ooooops…” hedder mærket, og pakken har en hemmelighedsfuld nøgen kvinde på forsiden.

Ja, nu er jeg som sagt klam og barnlig, så lad os ikke tale om hvilke historier jeg kunne få ud af det…

Ninjaman syntes også pakken var lidt bizar(og toiletpapiret er “gynækologisk testet” – wtf?), men han var uenig med mig. i at pakken sikkert hed “ups”, for at indikere at hemmelighedsfuld nøgen kvinde måske havde haft et lille uheld, i forbindelse med at slå en diskret lille fis.
Nå.
Jeg synes stadig navnet er uheldigt og skaber grimme billeder i mit hoved af forskellige “ups”-situationer, der ville kunne kræve toiletpapir…

(Visited 48 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Om kikset varenavn

 1. Jeg VIDSTE, det ikke kun var mig, der havde det svært med det navn! Det er simpelthen ikke gennemtænkt. (Med mindre det er et produkt specifikt til… ahem… uheld)

 2. EJ! Jeg kom hjem efter spurt-indkøb med gnaven bebs og fik først da set på den pakke toiletpapir jeg havde fået købt! Blev nærmest i tvivl om hvad jeg havde købt, fordi jeg tænkte det KAN da ikke være toiletpapir med sådan et navn – det er jo ulækkert…! Lidt fnisen blev det også til i vores stue 🙂

 3. Ikke helt vildt gennemtænkt (forhåbentlig), skulle man mene. Men pudsigt, at den også fås i “premium” udgave, somehow.

  Nu er lort selvfølgelig (rundt regnet) lort – men jeg tror alligevel, at jeg holder mig til tørreprodukter med lidt mere “neutrale” navne 🙂

 4. Jeg studsede også over det, da vi var i gang med vores ugentligt indkøb sidste lørdag. Jeg blev mere sådan lidt irriteret a la og hvorfor fanden skal det gøres til noget skamfuldt ups-agtigt at man skal skide og har brug for at tørre sig. Nå men jeg endte op med at købe pakken og dertil kan jeg kun sige, at det er noget lortepapir.
  Så ikke en ooooops’er – men en ommer.

 5. HAHA, det har jeg købt! Kunne simpelthen ikke stå for den komiske indpakning!

  Vil nu også sige, at jeg er med på din version af nøgen-toiletpapirdames historie. Jeg tænkte også, at hun måtte have haft et ooops-moment, der krævede toiletpapir.

 6. Maxi-humor – ligesom din egen figur i “overskriften” – nå nå nå – der er NOK nogen der er til avanceret lagengymnastik … eller ?

  He he – dejligt at andre også har lidt beskidt tankegang :o)

 7. Pingback: Om skumle bukser | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *