Om for meget tid

En veninde sendte mig dette link, til en undersøgelse, lavet af miljøministeriet, om hvorvidt sexlegetøj er sundhedsskadeligt.
Konklusionen var, at sådan ca en gang om ugen,var uden sundhedsfarer – men hvis man er gravid eller ammer, er der en mindre risiko for at optage giftige stoffer, hvis man bruger den slags en time eller mere om dagen.
Nå, det er jo dårligt nyt til jer gravide, der keder jer meget – I er nødt til at holde lidt igen.
Lær at hækle, eller et andet ikke-sundhedsskadeligt håndarbejde.

En time om dagen??
Wow…

(Visited 23 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om for meget tid

 1. Virkelig rart at få på plads! Men tænk på alle de stakkels kvinder, der har været med i undersøgelsen. Der må gå nogle gravide og ammende rundt derude med meget ømme skræv!

 2. Jeg var studentermedhjælper på teknologisk institut, da det blev undersøgt og må skuffe: det blev lavet i laboratorium. Der var en kunstig vagina, som eksploderede …

  Diskussionen om, hvad et normalt forbrug var kunne godt give sådan en stakkels studentermedhjælper røde ører.

  • En eksploderende vagina? Det er godt nok en sær sætning!
   Wow – misunder dig alligevel tjansen, lidt af en icebreaker til fester?

 3. Ohh yes en rigtig icebreaker, og når jeg så fortæller, at man faktisk kan blive steril på lang sigt af thalatindholdet, sidder jeg altid og fryder mig indtil nogen tør spørge, hvilken slags det liiiige var, den var gal med.

  Jeg arbejdede der for at tjene penge til at rejse til Thailand og arbejde frivilligt for nogle nonner på et kvindecenter. De var mindre imponerede over historien. … …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *