Om afklippet hår

Ryddede op i et skab i dag (ja, jeg har været syg længe nok, til at kede mig så desperat, at jeg rydder op… Sjældent syn!), og fandt en pose bagerst i et skab – indeholdende Ninjamans afklippede hestehale.
Vidste faktisk ikke at jeg havde gemt den, men lidt sentimental er jeg åbenbart….
Den klædte ham altså også, hestehalen, og det var en sorgens dag for mig, da han kom hjem med den i en pose, et par uger før vi fik vores datter. Nu ville han nemlig gerne have “far-hår“.
I virkeligheden burde jeg skrive om det i dag, det er jo fredag og tid til fredagsføljeton, men jeg synes det er svært at vurdere om det egentlig er en skid underholdende at læse om (?) – og derudover er jeg stadig syg, har ondt af mig selv, og kan ikke samle tankerne om at skrive noget der er mere kompliceret end:” Se. Jeg. Fandt. Hår…”
Beklager altså…

20120309-164550.jpg
Ældstebarnet kom lige forbi, mens jeg stod og fotograferede Ninjamans skalp, og kommenterede:”ad! Hvad laver du – er det en død rotte?”
Går umiddelbart ud fra, at det ikke var en kompliment, og at hun ikke begræder sin fars korthårsfrisure…

(Visited 157 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om afklippet hår

  1. Du skal jo ikke føle forpligtelse til at skrive hver dag, for vi kigger bare efter, om der er nyt fra dig. Det er altid underholdende, det du skriver…så bliv endelig ved, men i dit eget tempo. Jeg er lidt gammel og gammeldags, så jeg mener, at det absolut må være pænere til Ninjaman uden hestehale. God bedring til dig og god weekend

  2. Fredagsføljeton (uanset ugedag) er en fin, fin ting. Synes jeg. Gemt hår er… måske sentimentalt, men der er bare et eller andet ved hår, der ikke sidder fast, der får fat i min yuk-faktor.

  3. Jeg er også fan af fredagsføljeton! Og alle andre de andre blogindlæg, tjekker altid lige når jeg går i seng, det er så hyggelig læsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *