Om hjernesnot

8. Marts, kvindernes kampdag, i dag.
Jeg ville gerne skrive et eller andet meningsfyldt, fx om kønskvoter i bestyrelser, eller fortælle at jeg skulle ud og demonstrere sammen med mine piger – men faktum er, at jeg er influenzaramt, og af den grund har en hjerne der består af lige dele snot og klynkelyde.
Kan ikke formulere noget intelligent lige nu.
(Men hvis det kan gavne ligestillingen, vil jeg gerne indrømme at jeg er mindst fire gange så ynkelig og selvmedlidende, som man påstår syge mænd er?)
Supertumling holder mig med selskab – hun har lungebetændelse, som hun tager rigtigt pænt: vakler rundt på feberskælvende ben, med blodnæse og rygerhoste, mens hun smilende leger med sine biler og ser musikvideoer på iphonen.

Og nu tabte jeg lige tråden helt… Blev slået i hovedet med en legetøjsbil.
Kan slet ikke beskrive med ord, hvor meget selvmedlidenhed det startede.

Stay tuned, vender tilbage senere i dag med spændende beretninger fra influenzaland.
En lille cliffhanger: måske fortæller jeg endda om mine nervepirrende spændende oplevelser med at sætte cd’er i orden?

(Visited 45 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om hjernesnot

  1. Det lader til, at superbaby er godt klar over kampdagen i og med, hun vælger at lege med biler (= drengelegetøj, gisp) netop i dag!!! Det er en demonstration mod kønsfascismen i bl.a. BR. Thumps up!!!

    • Ja det er jo rigtigt! Vi laver de små revolutioner herhjemme – Ninjaman er iøvrigt ved at folde tøj og lave mad, mens jeg ligger og lider på sofa.

  2. IH hvo er jeg glad for, at du har valgt at kalde hende Supertumling. Så kan jeg blære mig med at have haft indflydelse på din blog. 🙂

    God bedring til jer begge to. 🙂

    • Haha ja tak for det! Nu må vi se om jeg husker det fortsat;) hun ER jo lidt vores baby…

  3. Læste lige forkert. Troede der stod ” kønsvorter i Bestyrelsen”. Sidder og smiler for mig selv nu……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *