Om iPhone-apps – et mandagstip

Jeg beklager at ugens mandagstip ikke er relevant for alle – men efter at Hulk erklærede, at hun var ekspert i spil til min mobil, er der rigtigt mange af jer der har villet høre hvilke spil og ting børn fandt sjove til iPhone.
Her er Hulk – om apps:
“Jeg kan egentlig bedst lide at se film, på sådan en knap der ligner et fjernsyn. (youtube.) Jeg har en masse film på yndlingsliste, så de er nemme at finde – allerbedst kan jeg lige at se film om at bage eller pynte kager! Jeg har fx nogle med nogle amerikanske damer der laver nogle kager der forestiller skildpadde, pirat, guitar og så kan jeg ikke huske så meget.
Jeg kan også lide film med katte der er fjollede.
Min lillesøster ser meget barbapapafilm, også på andre sprog! Så lyder det sådan :”humsi fnunai løksi lalala”. Det er vist svensk, tror jeg?
Hun er et og et halvt år.
Af spil kan både mig og min lillesøster lide dem der hedder “toca boca”.
Vi har dem allesammen, det er sådan nogle spil hvor man klipper hår eller laver teselskab og hælder te op.
Min lillesøster gør det ret godt, hun gør sådan “fjuuuuv” med sin finger og putter ting op i kurvene og sådan noget. Det er ikke svært.
Mit yndlingsspil af “toca boca“, er den med håret, hvor man klipper og farver hår, og putter pynt på.
Min største storesøster, som er ti år, kan ret godt lide at spille løbespil og hoppespil. Hun er psyko-god til det, hun er nået helt til de blå mønter! (jeg tror hun mener “doodlejump” og “temple run“).
Der var engang hvor jeg spillede zombiespil med min mor, hvor man i starten har bare en solsikke og så skal man bygge planter der holder zombier ude af haven. Zombier er grønne og grå og ser ikke så kloge ud. De taber deres arme og deres egne hoveder, og så falder de med deres kroppe.
Jeg er ikke bange for zombier i virkeligheden, hvis de vil spise min hjerne vil jeg bare kalde på min far! (“plants vs zombies“)
Der er også musik på sådan en, min lillesøster går ind i noget med et stort P på(TDC play), og så hører hun alt muligt musik, mens hun svinger med sin lille mås. Hun hører tit den der du ikke kan lide mor(cityboy), og så “nik og Jay” og ” Mu sa dagger”(moves like jagger).
Jeg kan også godt lide sminkespil og påklædningsspil, men jeg har vist ikke nogen nu.
Hvis man er en dreng så spiller man fodboldspil, min far spiller “Fifa” på iPad.
Vi har lavet sjove sange på iPad, min far lavede en engang, hvor han sang at vi skulle børste tænder og gå i seng, for ellers fik vi tæsk. Den var sjov. (“songify”).
Der er også en lille robot der gentager hvad man siger (“talking Carl”), den skriger når man prikker den i øjet!
Vi har også allesammen spillet “angry birds”, jeg er ikke så god til det…
Jeg kan ikke huske så meget mere og nu skal jeg i børnehave – men måske husker jeg nogen senere og skriver dem!”

(Visited 47 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om iPhone-apps – et mandagstip

  • Vi (min kæreste og jeg) har fortalt ‘Mu Sa Dagger’ historien til SÅ mange af vores venner efterhånden og de synes også at det er vildt sjovt!

   • Det er også sjovt – hun hører den stadig meget, nu hun har lært selv at finde den på telefonen. Og så synger hun med på ret meget af teksten. Ville ønske jeg kunne filme hende gøre det, men hun stiller sig bare op og poserer når jeg nærmer mig med kamera…

 1. Fik lige en fremragende idé i går, altså bortset fra at så kom jeg i tanke om at jeg ikke kender dig, dine piger eller Ninjaman i virkeligheden..-men jeg kan jo stadig godt dele den med dig alligevel!

  Min gode veninde Heather (fra USA) skal lave min bryllupskage, når jeg skal giftes og tror at Hulk ville elske at få lov til at være med på projektet! Heather er nemlig professionel kagekunstner ‘overthere’ og har været med i flere tv-programmer bl.a. et program hvor de skulle lave Miley Cyrus’ 16-års fødselsdagskage! Hvis du skulle ha’ lyst til at se nogle flotte kager, så se http://www.sweetheateranne.com

  Nå ja..-det var så den idé jeg havde indtil jeg kom i tanke om førstnævnte! 🙂

  • Hej Kathrine. Skulle hilse fra Hulk og sige at din veninde laver “ret flotte” kager – hun ønsker sig den med grøntsager til sin fødselsdag – og så synes hun at du er megamega-heldig, at du får sådan en sej bryllupskage, og hun vil vildt gerne se den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *