Om tykke kinder og sære samtaler

Overhørte følgende samtale, mellem sørgende frk fantastisk – der lige havde fået raseret sin hemmelige skuffe af grabsenalle-lillesøster – og trøstende Hulk, i går.
Ff:”ai!! Hun har også spist mine gajoler! Jeg havde en KÆMPEpakke – så du om hun havde tykke kindposer da hun løb forbi dig?”
Hulk:”hm, nej det er svært at sige… Jeg synes altid hun har tykke flæskekinder…”
Ff:”ja det har sådan nogle babyer jo. De er lige til at kysse i – altså når man ikke er sur på dem.”
Hulk:”ved du hvordan man kan se om hun har spist mange? Det er hvis hun får tyndskid. Det får man af at spise mange gajoler, jeg har selv prøvet det…”

Og ja – det er da synd for dem, at de deler værelse med sådan en lille gajoltyv – men ret sjovt replikskifte.

(Krydser fingre for, at hun ikke åd nok til at ramme tyndskidskvoten – nu er det Hulk der har besøg af opkastfeen, så jeg synes vi har klamhed nok for tiden!)

(Visited 27 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om tykke kinder og sære samtaler

  1. LOL fantastisk kommentar :”ved du hvordan man kan se om hun har spist mange? Det er hvis hun får tyndskid. Det får man af at spise mange gajoler, jeg har selv prøvet det…”

  2. Fantastisk replikskifte og godt at du har avlet børn med gode kindposer. Er selv den lykkelige indehaver af 2 ordentlige æblekinder og på alle børnebilleder hvor jeg smiler, ligner jeg en hamster, der har gemt mad til at par uger (det gør jeg egentlig også på voksenbilleder) men bonussen var at jeg kunne rydde fællesslikskålen på få sekunder…muhahaha. Og jeg har givet kinderne videre til min lille datter -the legend lives on’…

  3. Elsker at du har børn, der faktisk bruger ordet kindposer!! Aiii, men hvor er de fantastiske! Har faktisk lige linket til dig idag i mit indlæg. Synes det var ret passende et linke til en ægte superheltemor, når nu jeg skrev om mine egne børns superkræfter. Uden sammenligning med de her skønne skønne superhelte!! 😉

  4. Åååh, hold nu OP dine unger er sjove!!! Flæskekinder, omg et sjovt ord!!! Fantastisk, intet mindre!!
    Kh Mette i Sydney

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *