Om datosjusk og pirater

Top to, over ting vi har glemt denne uge, der endnu engang beviser, at vi ikke er verdens mest tjeckede forældreteam:
1. Fik afleveret seddel med tilmelding til SFO i vinterferien en dag for sent – og SFO har så valgt at være stædige omkring for sene tilmeldinger i år, så to stk skolepiger har intet sted at være i næste uge… Har ikke fundet løsning endnu. FML.
2. Var på forkant, og havde købt frk fantastisks fødselsdagsgave hele to uger før selve dagen – hun har fødselsdag fastelavns-søndag, og det absolut eneste hun ønskede sig(hvis hun ikke måtte få sin egen iPad eller mobil…) var denne brandsmarte pirat/prinsesse-kjole, hvilket vi jo syntes var fedt at give hende, så vi ikke behøvede sidde og svede over at fremstille fastelavnsdragt selv, med vores begrænsede talenter.
Problemet er så bare, at skolen holder fastelavn allerede i MORGEN – opdagede vi for en time siden…
Måtte give barnet gaven nu, så hun havde noget at tage på i morgen.
Hun var overdrevent lykkelig for at få fin dragt,næsten uden grund – nu mangler vi så bare en ny gaveide’ til næste uge – og den må helst ikke koste noget…. En papkasse malet som en mobil måske?

Nå, men kan i det mindste hygge os med lyden af glad snart-7-årig iført piratkjole, der lirer mere eller mindre korrekt sømandsslang af nu, som fx:”splitte mine bremser”.
Det er næsten det værd.

(Visited 46 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om datosjusk og pirater

 1. I må få en barnepige til de sådan nogle situationer som denne her! Håber at i finder en løsning på problemet 🙂

  Og en løsning på gaveproblemet…. hm… Giv hende et hjemmelavet gavekort! Jeg plejede at give min mor massage- og rengøringsgavekort, og jeg tænker at din datter måske vil synes at idéen er meget sjov – selvfølgelig med andre ting på kortet; 1 gang valg af lørdagsfilm, 1 gang oprydningsfrikort, 1 gang valg af aftensmad + dessert, 1 gang aftensmad foran tv’et og 1 gang valg af musik i bilen… Something like that! Det er i hvert fald bedre end en pap-mobil, synes jeg 😀

  • @sara: årh tak, det var da en fed ide, mht gaver! Virkeligt godt tænkt, det vil vi gøre! En 7 årig er sgu for lille til ikke at få en gave på dagen, og det her kunne være sjovt!

 2. Åh nej. Du kan evt. sende dine piger hen til KUA i vinterferien? Mon de ikke kunne pifte 4 timers undervisning i ordklasser op? Dansk-studiet for the win. Det var da også lige lovlig stramt, at de er så skrappe.

 3. – en kombination af KUA, bedsteforældre, venner, sleep-overs hos venner…? Håber, I finder en løsning.
  God idé med gavekort – kunne også være til fremtiden. Måske noget med et par veninder med i biografen? I næste måned.

 4. Jeg står gerne til rådighed for at passe et par søde Superpiger i et par dage, hvis det skulle være! 😉
  “Splitte mine bremser” er det sødeste, jeg har hørt længe. Støtter Sara’s forslag om et slags gavekort, det kan helt sikkert bringe lykke – og så længe hun har fået fastelavnskjolen kan det jo ikke gå helt galt! I øvrigt en vanvittig sej én af slagsen, må jeg sige.

 5. Jeg kan så melde mig under de samme faner som dig – den med at være de utjekkede forældre. Vi har lavet stort set samme nummer med at sedlen til en koloni (!) blev afleveret om morgen i stedet for om eftermiddagen og så blev der bare sagt “der er ikke plads så hun kan ikke komme med” – tror I lige at jeg havde et barn der tudede for pengene :-/ Jeg tror ikke at jeg tog prisen for allerbedste mor lige der 🙁 Det hele flaskede sig dog til sidst men der var lige et par bump undervejs 🙂

  Vi skal i sommerhus en uge i morgen – vi kommer til at være 2 voksne og 6 unger, så jeg kan da godt tage dine unger med, 2 børn fra eller til, det kan da ikke gøre nogen forskel 🙂

  Hvor er det bare en super god ide med det gavekort – det tror jeg at jeg vil bruge til min store piges fødselsdag. Hun ønsker sig nemlig også sindsyge ting, som en Ipod, Ipad eller en Iphone, hold da op hvor apple bare har fået fat i hende selvom hun kun er 7 år 😀

 6. Hmm…Må sfoén være så skrappe? I min del af Danmark skal kommunen stille pasning til rådighed og må ikke nægte børn at komme. Jeg forstår godt, at institutionen jo også skal planlægge mandskab, men det du beskriver der er da yderst ufleksibelt…..:-(

 7. Jeps, gavekort er en god idé — måske endda med klippekort eller brugsret til Ipad’en?
  Og så en lille fysisk gave også — har jævnligt fundet rigtig fedt legetøj, bøger osv. til næsten ingen penge på loppemarkeder, genbrugsbikse osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *