Om pik ved middagsbordet

Nu er jeg pinligt nok sådan en der stadig kan synes, at det er hysterisk sjovt,når frugter er formede som tissemænd, eller folk siger ting der kan misforstås i seksuel retning – høhø.
Men jeg kan ikke forstå, at hverken designeren af de her “bestikholdere” til børn, producenten, indkøberen eller den butiksansatte, har tænkt:”hold da op, hvor det her produkt bare ligner at gaflen her har en gigantisk diller!”
Tror jeg ville have svært ved at koncentrere mig om at spise, hvis mine børn alle sad og knugede hver deres farvestrålende John Holmes kopi i hånden ved middagsbordet…
Er det bare mig?
image

(Visited 186 times, 1 visits today)

20 thoughts on “Om pik ved middagsbordet

  1. Er det bedre eller værre, at jeg synes, det ser ud som om, manden er ved at dumpe en ordentlig lort på bordet?

  2. Jeg håber ikke at jeg bliver så gammel, at jeg ikke synes sådan noget er sjovt 😉 Og ja… jeg knækker også sammen af grin, når jeg ser videoer af folk der falder, slå sig, eller gør noget virkelig dumt… Jeg ved det godt.. Det er ikke pænt. Undskyld 😉

  3. Men jeg tænker du kan få en fin snak med dine unger, og dillere – og den kan man jo lige så godt tage imens man spiser.
    Måske er designet ikke til børn – eller voksne med børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *