Om babyer i sengen

Fandt denne meget rammende tegning på nettet, af hvordan det indimellem er at sove med en baby i sengen.
Vi gældsatte os jo voldsomt, for at købe en treetagers køjeseng – hvor ingen af pigerne tør sove i øverste køje, før vi har fået gardiner for – så den 5 årlige sover fortsat i babyseng, og baby i vores.
Det ser ofte sådan ud – især “H is for hell” er populær, men også selvopfundne klassikere som:”halstørklædet” – hvor hun ligger hen over min hals, og “blerøven” – hvor hun placerer sig med sin mås mod mit ansigt, så jeg kan få glæde af hver en lille vind der slippes i nattens løb.
Godt hun ser så kær ud når hun sover, så man bedre kan leve med hendes søvnakrobatik…

20120120-161838.jpg

(Visited 170 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om babyer i sengen

 1. Jeg har en forestilling om, at alle de mystiske baby-sovestillinger kommer af, at baby helst vil mærke den voksne, og den voksne gerne vil undgå at mærke baby.
  Om de så kun kan mærke en forælder med hoved og fodsåler, så nøjes de med det…… (Indtil de stakkels forældre triller ud over kanten!)

 2. HVOR sjovt.. jeg har mere end bare tit fundet mig selv liggende krummet sammen i benenden…..
  Men du har ret… børn er sgu SÅ lækre når de sover… så man kan sagtens tilgive dem et ben i snotten….

  • Ai, men det der gardin skal jo både købes og sys og vi skal have hængt gardinstænger op – og vi er ikke handy, så det er svært jo;-)

 3. Hvor er den god 😀 Jeg kan virkelig se det for mig og nogen af dem synes jeg allerede at have oplevet selvom baby herhjemme kun er 5 mdr. 😀

 4. Hejsa!Jeg er ny på bloggen og vil lige sige,hvor sjovt dit indlæg er…Jeg morede mig virkelig og hvor kan jeg genkende det med 3 børn i huset!
  Jeg skriver selv en blog på multipelsklerose.dk,må jeg bruge dine sjove billeder med sovestillingerne og linke til din blog,selvfølgelig?!

 5. Ha, ha, ha….. Den er for sjov. Hjemme hos os har vi taget konsekvensen af evigt dobbeltsengssøgende smårollinger og klasket en ekstra 90 cm seng på dobbeltsengen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *