Om møgdage

Manglende blogindlæg i går skyldtes bare at hele dagen var en lang øv-dag.
Jeg skrev lang afhandling om hvorfor den var øv i går aftes – og kom til at slette den. Det hjalp heller ikke på humøret.
Men kan opsummere dagen med: da jeg (efter at have panikløbet op i netto lige før lukketid, og handlet ind til at bage den kage trist krea-Girl burde have haft med til klassens time samme dag), trådte i en hundelort foran huset, og først opdagede det EFTER at jeg havde trampet rundt i det meste af huset med støvler på – så var det nærmest det mest positive der var sket den dag.
Dækker den opsummering ikke rigeligt?

Og indlægget i dag? Hvis i er heldige kan jeg nå det i aften – for dagen i dag byder på travlhed og møder, og startede naturligvis med at vi sov halvanden time over os, og alle andre end mig(der møder 10), kom for sent på job/til tur/til engelsk/til gymnastik/til rytmik….

(Visited 37 times, 1 visits today)

One thought on “Om møgdage

  1. Jamen, så jeg hepper på en bedre dag til dig og din familie. I havde virkeligheden nok brug for at sove halvanden time ekstra, og så må omverdenen lige tage en slapper med dens tidsrammer – sikker på at dine unger blive rytmiske, engelsketalende mv. på trods:-)
    Hilsner fra en trofast læser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *