Om gode madpakker – et mandagstip

På bloggens facebooksside, er der kommet en forespørgsel om et mandagstip om hvordan man kan lave spændende madpakker.
De tre madpakkeeksperter sidder klar med gode råd her:
krea-Girl: “når jeg sover hos min mormor får jeg tit pizza om aftenen, og rester med på madpakken. Sidste gang fik jeg så meget pizza med, at min madkasse var helt fyldt”
frk fantastisk:”min drømmemadpakke skulle have is og slikkepinde og cola. Men måske smelter isen? Så jeg vil bare spise madpakken inden skolen starter!”
krea-Girl:”for tiden får jeg rugbrød med æble, og rugbrød med chokolade, og så en hel masse grøntsager og måske nogle nødder.”
FF“jeg får bare alt muligt kedeligt… Sådan noget sundt noget.”
Hulk:” det er kun fædre der kan lave madpakker. Mødre – de skal altid lige noget andet… Min far laver flotte madpakker, og han dupper rødbederne med papir, så de ikke splatter ud og han tegner hjerter på min frugtpose.”
krea-Girl:” hvis vi var rige gad jeg godt have en sushiboks med i skole! Agurkeruller, en lille soya-tingeling, en omelet og en tofulomme, og nogle kyllingeboller jeg kunne varme i skolens mikroovn. Og grøntsager med miso!”
Hulk:” jeg ville gerne have der kom en tjener hen i min børnehave, og lagde en dug på mit bord, og serverede en varm og saftig pizza til mig og mine venner!”
FF:”til jul lavede nogle af de store børn på skolen mad man kunne købe. Det bedste var flæskestegsburger! Jeg elsker varm mad, det ville jeg gerne have til frokost hver dag. Pizza, og usynlig suppe med kødboller (hun mener hønsekødssuppe) var noget jeg godt gad få i skolen. Men suppe faldt nok ud af min madkasse! Så skal det ligge i en lille skål med plastikpose ovenpå. Jeg har en ret flot madkasse – der er en superpige på. Kan du ikke tage et foto til din blog, og sige til folk at den synes børn er sej? Drenge kan lide den fordi de kan lide helte og pigerne fordi de er seje. I dag har jeg gulerod, agurk, peberfrugt, æble, nødder og to pølsemadder med. Det er sådan okay. Vi bytter nogle gange madder i skolen, det må vi godt.”
Hulk:” jeg synes det er snyd at de små henne i børnehaven får lækker mad. Så sidder man der og er glad nok for sin madpakke, men så kommer mad-damen forbi med en vogn med duftende kartofler og sovs og kød, og så løber der vand i mine tænder… Nogle gange har jeg fået lov til at spise inde i vuggestuen hos min Lillesøster, og så har jeg fået lov til at smage. Det er bare lækkert! Af mad der ikke er varmt, kan jeg godt lide noget der skal dyppes i dressing eller miso: agurk eller brødpinde.”

Tja, gav det inspiration nok?

20120109-084120.jpg

(Visited 65 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Om gode madpakker – et mandagstip

 1. De er i hvert fald sjove dine børn. Og tænk, at ninjaen i huset dupper rødbeder, mens moren altid lige skal noget andet. HAHAHA! Wordfeud?

  • Muligvis wordfeud – rødmesmiley…
   Men ofte også rigtige ting – som betaling af regninger, baby bleskift, putning, badning af børn, arbejde osv.

 2. Årrh tusind tak til de skønne tøser, den med IS i madpakken ville helt sikkeert blive godkendt herhjemme, pizzarester og en burger/pitabrød/mexi wrap er ofte en eftertragtet rest at få med i madpakken. Og suppern en også brugt, med meget fornuftig indpakning.

  Men her er det altså moren der smører madpakker somregel… måske det er der misfornøjelsen kommer fra 😀

  Og i skolen har de slet ikke kantine/køkken så det er muligt at købe noget indimellem, så de 2 gange madpakken er glemt hjemme på køkkenbordet har vi rundet tanken – og da barnet nægter sandwich er det blevet til ulødige ting som kærnemælkshorn og thebirkes – men dét var der sjovt nok IKKE brok over 😉

 3. Man har jo også sine spidskompetencer. Jeg er en haj til madpakker fx. Men når de vil i karbad sammen, ungerne, er jeg den, der er strøget hen til vasketøjet eller ned med skraldet eller hvad som helst.

  • Man må ikke bytte i børnehaven – men i børnehaveklassen må de godt, og hygger sig med det.

 4. Åh han dupper rødbederne, så bliver de til kærlighedsrødbeder! Jeg er så heldig at have en mand der piller kartofler til mig, så de er kærlighedskartofler og skræller og udkerner agurk!
  Det er bare det bedste.

  (Ps jeg vil gerne høre mandagstips om, hvordan man gør det godt for de børn man allerede har, når der kommer en baby mere)

 5. Der er ingen aktuel baby på vej, men en gang i fremtiden håber vi da på nogle flere børn. Jeg er bare sådan én, der har dårlig samvittighed på forhånd over at skulle forsømme det vidunder, vi allerede har.

  (Hr. F er mere cool, og mener at vi forsømmer hende mere, hvis ikke der kommer nogle søskende)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *