Om brystmuligheder

Jeg er kun 160 høj, og har tæt på samme mål hen over brystet.
Og nej – det var ikke et forsøg på at skrive en kontaktannonce, og jo – det var altså en stor overdrivelse – men faktum er, at fire x graviditet har givet mig større barm end der passer til min lavde, og det irriterer mig en del, bl.a når jeg skal købe tøj.
Men… Det er muligvis bare fordi jeg ikke har tænkt i de rette baner at jeg er irriteret på dem, for de kan åbenbart bruges til utroligt nyttige ting – faldt således over en notits i min avis, om at “Busty Heart”, en amerikansk eks-stripper, i dag optræder ved en kunstfernisering i København – hvor hun smadrer skulpturer, med sin imponerende barm.
Fandt hende lige på youtube, hvor hun smadrede øldåser og vandmeloner, ved at klaske et kæmpebryst ned i dem – utroligt yndefuldt!
Vores økonomi er jo, som nævnt før, lige stram nok, vi er trætte af at små uforudsete udgifter gang på gang vælter budgettet, og siger ja til diverse ekstra-tjanser (bl.a har jeg sagt ja til reklamer på bloggen, solgt nogle artikler og taget nogle vikar-vagter).
Så efter at have fniset over you tube videoerne, erklærede jeg, at næste gang der var skolefest på de stores skole, kunne de godt spare sig at hyre tryllekunstnere eller anden underholdning, for jeg kom da gerne og smadrede lidt ting med mine babser i stedet. Muligt at vandmeloner og øldåser var en stor mundfuld, men burde kunne klare blødere ting, som fx flødeboller.
Det blev desværre nedstemt…
Kedelige børn.

Men hvis man keder sig i dag, er det på MOHS exhibit, Sønder blv 98, Vesterbro, i dag, at Busty Heart deltager i fernisering.

20120106-094327.jpg

(Visited 39 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om brystmuligheder

 1. Hun er så vild. Jeg stod heller ikke bagerst i køen da der blev uddelt barm, men jeg begriber det ikke. Ét er at hun fysisk kan, men det må da gøre ondt af helvede til.
  Da jeg så hende ondulere vandmeloner og dåser og jeg ved ikke hvad gjorde det fysisk ondt på mig. Lidt ligesom mænd siger at det gør nas at se nogen få en nøddeknækker.

  • “nødeknækker”! Smukt ord!
   Ja det må da gøre ondt – hun svinger dem jo som en kølle? Eller også får man bare hård hud?

 2. Ualmindelig interessant jobfunktion. Eller også bare anderledes. Gad vide hvad hun får i kvalifikationstillæg for sådan en bedrift…….

 3. hvor er du helt utrolig sjov. griner stadig over indre billede af meget inappropriate optræden til børnehave sommerfest.

 4. Se, det der, det er lige noget for mig. Jeg er ogsaa udstyret med nogle ordentlige kasser og ved sjaeldent hvad jeg skal bruge dem til, Saa hvis jeg en dag ikke kan faa job som laerer er der aabenbart muligheder som brystperformer ved kraemmermarkeder og deslige. Det er sgu at taenke outside the box.

  Grinede ioevrigt saa hoejt og hysterisk af dit indlaeg at jeg blev tysset paa.

  • Måske kan vi lave en fællesperfomance, Lise? Spørger lige i mine ungers børnehave om de tror det er en ide til sommerfest…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *