Om hverdage

Dem der siger de holder af hverdage, kan umuligt have så meget vasketøj som vi har!
I dag var det første rigtige hverdag, efter en lang ferie.
I går var jeg jo hjemme med sløj baby, og de store kom faktisk aldrig rigtigt ud af nattøjet, før de skulle i seng igen…

I dag er alle raske, og jeg skal møde på job om ti minutter.
Vores morgen gik med at vi alle 6 lå og rodede rundt i en ren vasketøjsbunke på størrelse med Mount Everest, og ledte efter tøj der passede.
Hulk indkasserede en fransk manchet for at have taget Krea-girls underhylere på, superbaby måtte gå i bro og hyle af vrede over at hun ikke måtte få min tshirt på og frk fantastisk endte med en pink og en blå sok.
Det er SÅ meget nemmere med nattøjsdage, end med hverdage, når man ikke er den store vasketøjsfolder!
(Når det er sagt, så glæder jeg mig faktisk til at komme på arbejde i dag – de her sidste to døgn, med sløjt brækbarn klæbende til mig, og nonstop børnetv, gjorde hverdagen attraktiv igen. Hvis bare det ikke var for det der med vasketøj…)

(Visited 55 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om hverdage

  1. Jo, men hvem siger egentlig, at man ikke må tage i skole og på job i nattøj? 🙂

    Vi er også 6 personer in da house og har derfor A.L.T.I.D. ca. samme uoverskuelige mængde vasketøj i huset som jer. Hvis vi nu bare aftaler, med alle læsere her på bloggen, at vi tager afsted ud i verden i nattøj, vil vi måske kunne skabe en slags trend, som ville komme rigtig mange !!!! tilgode. Det er da et forsøg værd 😉
    Død over alt vasketøj!

  2. Den er jeg så ikke helt med på. Når alle gode argumenter for at stå op preller af på Pigebarnet, bliver hun truet med at blive kørt i skole i nattøj – og SÅ står hun op. Hvad skal jeg stille op, hvis det pludselig bliver trendy at tage i skole i nattøj ? :-/

    • Åh ja – den trussel, om skole i nattøj, er også den mest brugte her! Tror faktisk de ville synes det ar forfærdeligt ondt;)-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *