Om pilfinger-børn

Hulk og frk fantastisk har lige pyntet bedsteforældrenes juletræ, på mest stressende vis: med grabsenalle-lillesøster der drønede rundt, som en duracell-kanin på speed, og flænsede kuglerne af træet, lige så hurtigt som de kunne hænge dem op – til lyden af bedstefars sure hund, der knurrede af dem fra kælderen, hvor den er lukket inde mens vi er her.
“årh mand – jeg hader når den hvæser af mig!” konstaterede frk fantastisk nervøst, mens hun samtidigt forsøgte at holde lillesøster ude i strakt arm.
Vi endte med et træ, der primært er pyntet i toppen, for at forhindre kuglerydning i grabsenalle-højde.

Årh, hun er altså meget pilfingret for tiden, hende der superbaby(der snart burde have nyt blognavn…)

Omfanget af mit manglende overblik i går, gik op for mig da jeg skulle have rent tøj på i morges: har pakket fire kjoler til mig selv, tre af dem er snavsede… Madrester og snotnæsespor pryder dem på yndig vis…
Men jeg kæmpede også en brav kamp med at få pakket al vores tøj, mens babyen løb terrorrunder, og omrokerede bunkerne, til snavsetøjskurv, skraldespand og skuffer, så jeg må have fået byttet om på noget et sted…
Nogle gange ville det være nemmere hvis man kunne tøjre sådan en aktiv halvandet årig pilfinger til en pæl i haven – men det er nu også lidt sjovt at se hvor nysgerrig og hyper hun er…

20111223-102545.jpg

(Visited 51 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om pilfinger-børn

  1. Haha, vores træ er også kun pyntet for oven, ikke fordi vi har en superbaby, men fordi vi har en kat, der er overbevidst om at træet kun er til for hans fornøjelse, så meget af julepyntet bliver revet ned, og sidst men ikke mindst forsøger han at udføre akrobatik fra sofaen over i træet, hvilket resulterer i at træet vælter i et stort vivar af lys, gran og pynt. Ak ja, mon en kat vokser fra det? 🙂

    • Haha – ja en kat vokser nok ikke fra det… Burde have et særligt flænsevenligt træ, med billigt pynt, til julekåde katte og superbabyer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *