Om juleteater

Sådan her ser jeg ud tre gange om ugen for tiden.
Ligner Simon Spies, og lyder som min svigerfar.
I dag har jeg skændtes med et fiktivt rensdyr, om hvorfor den ikke måtte spille på hammondorgel, og forsøgt at opfinde den ultimative julegave, som alle børn ønsker sig.( En elektrisk læbepomade – den blev ikke modtaget godt af målgruppen).
Lige for tiden giver mit arbejdsliv enormt meget mening – på den absurde måde.

(Visited 51 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om juleteater

  1. Tak!Det er møgsjovt – også at finde sin indre stodder frem.Min julemand er doven og gnaven, og drømmer om helt andre ting end julen.Sidder lige nu og burde skrive manuskript til de næste to gange – men er helt bar…Hvis historien nogenlunde er: to sure julemænd har arvet jobbet fra deres far – der var vildt dygtig. Nu er julekuglen – den der gør så kanen kan flyve – væk… Julemændene er glade, for så kan de følge deres drømme om hhv at blive hemmelig agent og bare dovne den.Deres emsige juleglade koner hyrer detektiv til at lede efter den på fiji-øerne, og han sender en lille film hjem hver dag, fra fiji.Julemændene forsøger at opfinde det ultimative stykke legetøj, som alle børn ønsker sig – for så behøver de kun lave det, og kan slappe af.Nå. Forslag til handling de næste dage?

  2. Måske en Omvendtslev. Juleglade koner transformeres til sure julemænd og Spies & Co. ryger i hysterisk december tilstand. By the way, mit "bekræftelse af ord"-ord er: menis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *