Om at være sko-analfabet

Jeg hader, som nævnt før, at købe sko. Synes det er vanvittigt kedeligt, og ved kun hvad jeg ikke kan lide, ikke hvad jeg kan.
Det er derfor tit noget jeg ønsker mig i julegave, for jeg er gift med en mand med bedre sko-sans end mig.
Men i dag gik jeg forbi et vindue og så de her, og overvejede at ønske mig dem.
Ved ikke mærke eller pris – butikken var lukket – men nu spørger jeg de af jer der er sko-fetischister: er de her fede på retromåden, eller megakiksede på bedstemor and måden?
Kan virkeligt ikke se det selv, syntes bare de var anderledes – hvilket jo ikke nødvendigvis er godt, når man er sko-blind….

(Visited 48 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Om at være sko-analfabet

 1. Personligt er jeg helt vilde med dem – og vil ikke kalde mig bedstemor agtig med mine 23 år 🙂 Stilen er måske en smule vintage i det – men det er netop hvad der er fedt i mine øjne. Nu kan jeg ikke se det lille røde mærke på siden af dem ordentligt men ved at Riekers gerne propper sådan en på deres sko – Hvilket er gode nyheder da de ofte så er super gode og i en prisklasse der er til at overkomme:)

 2. Helt ærligt – de er meget grimme! 🙂 Virker store og klodsede og ikke særlig feminine og smarte. Tror man skal være meget hip og have noget helt bestemt tøj på for at det kommer til at passe sammen!/Sabine

 3. De er ret fine synes jeg, dog en anelse klodsede (som i en klods, ikke som sådan nogle man falder i…).Men som en anden også skriver, så kommer det meget an på din stil. Jeg synes støvlerne kalder på stramme jeans – men hvis du er til jeans med bootcut, tror jeg det bliver for meget.Håber det overhovedet kan bruges til noget…

 4. Jeg tror, det handler mest om hvad man selv synes, og hvordan man bærer dem. Ikke om hvad andre synes er fedt, for alle har forskellig smag.Skrider man hen over gulvet/gaden i dem, ligesom Gitte Grå med sin pels i Matador, så vil de fleste sko og støvler være fede 🙂

 5. Jeg synes de er klodsede. Men hvis du synes de er fede, skal du da købe dem. Det vigtigste er hvordan du har det med dem på. Føler du dig lækker og smart, vil din udstråling formentlig overskygge støvlerne. /E

 6. Jeg synes de er lidt klodsede – men på den superfede måde. Jeg har rigtig mange par sko, og jeg ville også gerne eje disse. Til jer andre vil jeg sige, at billedet giver dem ikke fuld credit. Åbn linket som den anonyme har lagt ind, der kan man rigtig se hvor fede de virkelig er.

 7. Jeg synes ikke de er vildt fede, men på den anden side ville jeg aldrig dømme dig på dine sko. Så go for it, hvis du kan lide dem! Det ville da være utroligt kedeligt, hvis vi alle udelukkende skulle gå i de sko, som nogen – modebloggere, dameblade, skofetichister – havde bestemt var trendy.

 8. Hej allesammenWow hvor er i hjælpsomme – TAK!!!Køber dem ikke…Da et par stykker af jer havde skrevet de var ok, smsede jeg foto til Ninjaman, som skrev:"køb dem bare – men så er det altså slut med det der sex…"Og så kostede de 1300 kroner…Nå, men mangler noget med noget hæl, der er nemt og blødt at gå i, og passer til en der kun gÅr i kjoler. Må lede lidt videre. Eller pudse manden på tjansen….Og iøvrigt: VILDT at der var en der kunne finde dem på nettet! Totalt imponeret! Klæbehjerne?

 9. Har du tjekket Ecco? De laver faktisk meget pæne sko og støvler som rent faktisk også er behagelige at gå i.

 10. Der er jo også Fly London. De laver også lidt sjove og anderledes sko, med forskellige modeller. Det gør så også, at man ikke som udgangsppunkt skal forvente at man kan bruge alle sko fra mærket, har jeg fundet ud af.Jeg synes støvlerne på billedet er sjove og pudsige på en lidt fed bedstemor and måde. Men jeg er også sko-blind.

 11. Sværger selv til El Naturalista. Fede sko i virkelig lækkert læder, der samtidig er til at gå i. Kan også findes på Brandos.

 12. Nu har jeg noget med sko.. Og er på mærkelig vis kommet til lige at købe 4 par (ok der er også støvler imellem) Don't go there med de sko. De blander 3 stilarter sammen og det synes jeg personligt ikke holder. Sofie Schnoor har nogle ankelstøvletter i slange, der fåes i sort og grå. Megafede til både bukser og kjoler. Måske noget for dig?

 13. Ikke bedstemor, men mere min mor på 40-agtigt 🙂 "praktiske og pæne på samme tid" Nej nej nej nej! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *