Om urolig søvn

Superbaby – der også går under indianernavnet:”sover-På-ansigter” eller “sparker-i-søvne” – har tilbragt endnu en nat med at sove ovenpå mig, draperet ud over min hals, med sine fødder på sin fars ansigt.
Utroligt at sådan ti kilos nuttethed, kan føles som om man er blevet gennemtrampet af en flok bissende gnuer i nattens løb…
Hver nat når vi går i seng, ligger vi altid lidt sammen, og ser lidt på vores sovende børn – især på hende den mindste, der stadig sover i vores seng: beundrer hendes lange øjenvipper, aer smilehullerne på hendes buttede knoer, snuser til hendes babyhår og kysser de tykke kinder lidt. Som regel hvisker vi også et eller andet til hinanden om hvor kær hun ser ud – ren idyl.
Så slukkes lyset, og vi ligger stadig lidt og føler os heldige, når vi mærker baby-kroppen møffe sig tættere på, i søvne.
En halv time senere vågner jeg som regel fordi snorkende baby har lagt sig hen over mit ansigt og blokerer for min næse – og resten af natten opføres så en art ballet, hvor hun får rullet, møffet og most sig rundt i alle kroge af sengen.
Her til morgen er hun tindrende glad og sidder lige nu og stråler af glæde, mens hun tegner.
Ninjaman og jeg ligner derimod, at vi har været på fire dages druktur.

Om tre uger, kommer den tre-etages køjeseng, som vi endelig har fået lånt penge til og bestilt – og så kan hun arve tremmesengen, som den 5 Årige sover klemt nede i nu.
Vi tæller minutterne til den kommer!
Men lige de der minutter, før vi sover, hvor vi kun tænker på hvor sød hun ser ud, og ikke hvor eksorcisten-agtigt hun sover – dem kommer jeg til at savne…

(Visited 59 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om urolig søvn

  1. Ja vi kender det godt. Vi har løst vores problem med en hjemmebygget, overdimensioneret babybay, der står lige ved siden af min seng, hvor vi så vender Svesken over, så hun næsten sover i vores seng, men vi alligevel kan sove i fred. Ps. Jeg glæder mig meget til at se fotos af den der 3-etagers køjeseng!

  2. Jeg blev bare helt solgt over beskrivelsen af, hvordan man kigger og kysser på sit sovende barn! Jeg elsker det og selvom vores møffende prut sover i egen seng (og eget værelse), er vi stadig begge inde og beundre inden vi selv går i seng…

  3. Årh tak for den meget nuttede og derefter Morsomme beskrivelse af hvordan man i jeres hjem sover med Baby i sengen.go aften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *