Om fine skilte

Jeg var ude med en veninde og spise her til aften.
Heldigvis var vi de eneste gæster på den lille restaurant, for vi havde pinligt højlydte grineanfald, og berørte seriøse emner som:"dengang-hendes-kæreste-måtte-hjælpe-hende-med-at-tørre-opkast-op-på-hendes-kønsbehåring", og "dengang-jeg-mødte-postbudet-mens-jeg-havde-bare-bryster".

Måske var det fordi vi i forvejen var særdeles oppe at køre, at det her skilt på toiletdøren fik endnu et fniseanfald frem.
Jeg elsker fine skilte, med stavefejl.
Og folk der kan få mig til at grine.

(Visited 40 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om fine skilte

  1. @hvorfornudet: fedt – så må du komme medNæste gang!@Anette: haha! Så du tror de lejer toilettet ud til overnattende gæster også? Det er jo også trange tider for restaurantbranchen…

  2. he he, kæresten og jeg så også et fint skilt da vi var i Bilka igår. På turen hjem holder vi i et lyskryds hvor der står et skilt ude ved vejen hvor der står frank hotdogs – 15 kr. He he, mærkeligt der ikke er nogen i biksen der kan se der mangler et s. ;-P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *