Om bloggens første år

Det er jo vildt: jeg har faktisk blogget i et helt år nu.
Det var egentlig bare for at afprøve om det mon var svært, og ikke noget jeg som sådan havde tænkt mig at blive ved med.
Men så var der jo nogle der begyndte at læse med, linke til mig, og skrive hyggelige kommentarer, og min indre klovn – der altid havde fået at vide at han skulle tie stille og høre efter i timen, og iøvrigt ikke var sjov – slog sig sammen med min forsømte lyst til at skrive, og blev begge gladere af at finde et frirum, hvor de ikke genererede nogen, for dem der ikke synes de er sjove, kan jo bare lade være med at læse med.

Jeg har mange gange i mit liv besluttet mig for at skrive en dagbog, men jeg er ikke særligt vedholdende, og har derfor ca 10 års dagbøger liggende, hvor Januar, og måske Februar, er udfyldt, og resten står tomt.
Det føles derfor underligt at have et år af mit liv nogenlunde dokumenteret, og jeg blev lidt overrasket over hvordan det egentlig så ud, da jeg bladrede igennem min egen blog.

Ja, det er primært de lyse stunder jeg blogger om, og min indre klovn får lov til at slå lidt ud med armene – men det er faktisk alligevel et rimeligt klart billede af et år i vores liv, med rod, natteroderi, børn der ikke altid var gode vennerdistræthed , min barsel der sluttede, syrede ting børnene har sagt, livet som nybagt bilist, og alt det klamme der hører børnefamilier til: tis, prut og bræk .

Shit, det var en omgang navlepillende ævl det indlæg her, var det ikke?
Havde tænkt mig at skrive et eller andet der enten var: A): klogt eller B): sjovt.
Nu må I nøjes med:C) navlepillende.
Arh men altså, Ninjaman er på personaleweekend, og jeg er alene med 4 unger, hvor af den ene har feber og har klistret til mig som en lille burre hele dagen.
Jeg har INGEN hjerneceller tilbage, har forsøgt at skrive det her indlæg hele dagen, men nu giver jeg op og sender det som det er.

Nå – tillykke til den der blog med det første år – og tak til alle Jer der har gidet læse med, skrive sjove, søde og funky kommentarer, og i det hele taget give mig lyst til at blive ved med at skrive.

(Visited 25 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Om bloggens første år

  1. Jeg synes at der er godt at din indre klovn og skribent har slået sig sammen, de to har helt sikkert givet læserne nogle gode oplevelser. Jeg kan i hvert fald kun takke for de få jeg har nået idag! :o)Ja det med at blogge er egentligt lidt sjovt, det er heller ikke noget jeg har tænkt på hvis ikke det var fordi jeg havde fået et nyhedsbrev om blogkonkurrencen! Men nu er jeg blevet blogger og det giver mig en mulighed for at komme af med nogle tanker og du har jo ret – folk kan læse dem eller lade være.JEg synes jo at du har en flot blog, jeg håber med tiden at få gjort lidt ved min, men det er har ikke været så vigtigt for mig at finde ud af hvordan jeg gør!.Håber det lille pus har det bedre.God weekend til dig.

  2. Tillykke med det første år. Det er skønt at blogge, hvilket jeg selv opdagede for 2½ år siden. Det firma der laver min sclerose medicin tilbød mig et job som en af deres bloggere på deres nyoprettede hjmmeside. Jeg anede ikke, hvad at blogge var men nu er jeg bidt af det og har lavet min egen private blog. Mest til ære for familien vi efterlod i England, da vi flyttede til min fødeby i Danmark for 4 år siden. Jeg læser din blog med stor fornøjelse:) Så igen tillykke med 1 årsdagen og god bedring med det syge barn.Go' weekend. Mange hilsner Mettehttp://oddparent.blogspot.com/http://blog.multipelsklerose.dk/

  3. Tillykke med det første år med bloggen. Jeg læser den hver dag, for selvom jeg er en gammel bedstemor med børnebørn fra 5 – 19 år, synes jeg, det er sjovt at læse om dine dejlige børn og nikke genkendende til mange daglidags ting. Bliv endelig ved.

  4. Tillykke med fødselsdagen! Jeg synes bloggen er fremragende specielt fordi den er klovnet på den navlepillende måde. Hvis alle kvinder kunne være så sjove og ærlige, så ville verden være en sjovere og mere rart sted. Tillykke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *