Om mandagstip – et mandagstip

Jeg nåede jo ikke at tale med mine børn i weekenden, og fik derfor ikke lokket mandagstips ud af nogen af dem.
Men der er enkelte af Jer der har efterlyst dem, og jeg ville ikke snyde Jer, og forsøgte derfor at lokke et mandagstip ud af Hulk, på køreturen til børnehaven.
Det gik ikke særligt godt, hun var sur over at jeg havde glemt at tage “Nik og Jay” med(som jeg ellers havde lovet),så vi kunne høre det i bilen, og vrissede til sidst: “De kan da bare lave et mandagstip selv! det er jo ikke fordi det er svært, vel?”
Allernådigst gik hun med til at give nogle tips til hvordan I selv laver mandagstips – og ja, det er lidt tyndt, men hun var som sagt sur:
“Altså, find bare på noget som I ved meget om, eller spørg nogen der gør. Og så skal man bare tænke og tænke med sit hoved, og så kommer der en hel masse ord, og så kan man bare bruge de bedste af dem. Bare sig dem, og så tænker man noget mere, og så kommer man på noget mere, og så er det bare sådan det er. Hvis man ikke kan skrive, så kan ens mor eller far eller storesøster jo bare skrive det ned, og så har man et mandagstip. OG NU GIDER JEG IKKE TALE MED DIG, JEG VAR FAKTISK VED AT SE UD AF VINDUET!”
Ja, det var det tyndeste tip i lang tid, beklager.

(Visited 35 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om mandagstip – et mandagstip

  1. "jeg var faktisk ved at se ud af vinduet". Det er en klasse-kommentar. Den tror jeg at jeg vil til og bruge. Fantastisk, hvor er hun skøn.

  2. Tak til Hulk for endnu en genial undskyldning i Det-kan-jeg-desværre-ikke-jeg-skal-farvesortere-sokker-kategorien. Det er altid rart at kunne variere sine dårlige undskyldninger lidt. Og så jeg glad for at høre, at det ikke kun er mit barn (pige på 5 år), der indeholder en lille portion vrissen gammel mand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *