Om bidevenlige kinder

Superbaby har verdens dejligste, tykke kinder, og har fået så mange kys på dem, at hun nærmest har slidmærker.
Nu er hun 16 måneder, og bestemmer selv hvornår man må kysse hende. Knus deler hun glad ud af, men kyssetilladelse skal indhentes før
man kysser løs – ellers kan man godt få en lussing retur.
(hvilket hendes far egentlig synes lover godt – han frygter allerede et rend af teenagedrenge efter hans piger om få år, planlægger noget med voldgrav og løse hunde rundt om huset for at holde dem lidt på afstand – så det fryder ham vist lidt at mindstepigen deler lussinger ud ved uønskede kys…)
I går kom superbaby hjem fra vuggestue med to store bidemærker i de buttede kinder.
Jeg spurgte hvem der havde bidt, men pædagogerne ville ikke sige det: "måske hævner du dig, og bider igen!" jokede de.
Tsk tsk, som OM jeg kunne finde på den slags!
Jo okay… Det er måske lidt det jeg først tænkte:hævn!
Men ved nærmere eftertanke, tror jeg hellere jeg ville presse vedkommende lidt for gode råd, om hvordan han dog fik mulighed for at komme så tæt på de forjættede kinder….
Forstår godt trangen til at nusse, kysse, småbide de små bløde kinder lidt – men må nøjes med at glæde mig over alle de knus hun giver!

(Visited 42 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om bidevenlige kinder

  1. Da min den yngste gik i vuggestue kom hun også til at bide en dreng som var yngre end hende i kinden…og det var ikke i ondskab…men fordi hun bare var så vild med ham at hun rent bogstaveligt havde lyst til at spise ham… :o)Det skete også at hun engang da hun var med pædagogen ude at skifte ble på ham at hun simpelthen ikke kunne stå for hans små tæer…de fik også lige et af hendes tandaftryk… Siden det blev hun på det nærmeste mandsopdækket af personalet… :o)Men hun gik jo bare skridtet videre end os voksne som jo nok har udtalt når vi har kysle møslet hendes kinder og små fede fødder at vi havde lyst til at spise hende… :o)

  2. Ha ha lyder alt for bekendt. Min datter er lige blevet 13 mdr og hvis man prøver at kysse hende uden at spørge først aå vanker der også lussinger. For en uge siden var der så en dreng på knap 2 år der i vg havde bidt hende i kinden (og i armen) hun blødte under øjet og har stadig et blåt mærke på kinden. Jeg ved godt hvem drengen er men ligger ikke pt inde med nogle hævn planer – men kunne helt ærligt godt tænke mig at veksle et par ord med hans far som åbenbart mener at bidelege er sjove – så sådan tumler de hjemme. ?! Når det er sagt så har jeg også nogle gange lyst til at bide lidt i babys marcipan kinder. 🙂

  3. Åh nej, kan de virkelig finde på at nægte at modtage mors regn af kys i så ung en alder!!!Det er jo ikke til at bære, må skynde mig at kysse igennem nu mens jeg stadig må!Det der er da også bare et par pragteksemplarer af nogle kinder, lige til at bide i! Det kan jo være det andet barn syntes de var så lækre og at de lignede lidt marcipan!?!

  4. Jeg får altså også tit lyst til at tage en bid af sådan nogle dejlige babykinder!Herhjemme går det dog også den anden vej… Alberte tog får et par måneder siden et ordentligt bid i min kind lige under øjet. Det gjorde pisse ondt og gav et blåt øje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *