Om nyt design

Dygtige Lena – der også sælger fede plakater og postkort HER – har været så sød at lave en ny header til bloggen.
Bare fordi hun er flink.
Jeg kan ikke finde ud af om baggrunden er for mørk til overskriften. Hvad synes I?

(Visited 22 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Om nyt design

  1. Super fint! :))Men savner nu lidt de hjemmelavede tegninger :(Synes måske det er lidt i overkanten med den sorte?!Når jeg tænker på din blog er det mere 'lyst, venligt, sjovt og uformelt'. Hvilket illustrationerne også viser men ikke helt det sorte :)Håber du kan følge mig – elsker at læse med i din og dine pigers fantastiske hverdag! 🙂

  2. Jo mørkere des bedre, mørk baggrund på en skærm er mere behageligt for øjnene at kigge på i længere tid, så med alt den tekst du har er den optimal 🙂 Så jeg siger den er god 😀

  3. Neeejj Hvor er den fin 🙂 Synes den sorte baggrund er fin, men måske du skal overveje at skifte det blå tema på resten af siden ud, så det matcher det flotte nye layout. Jeg tænker en simpel hvid baggrundsfarve og sort tekst og så muligvis en af farverne fra regnbuen til dine overskrifter, emnelinier og links (den pink, orange eller den grønne kunne være flot :-)Men tillykke med din makeover ;-)Signe

  4. Ser godt ud men savner linjen under med en masse om din familie- intet om aktie kurser:) Synes det er ret sjovt. Ser ellers godt ud, lidt enige i det måske er lidt mørkt. Du virker som en meget lys person:) men fed header:D

  5. Jeg har lige sagt dette til min mand: "Se lige! En hammerflot baggrund!" Og jeg er absolut vildt med din nye header!Måske bør baggrunden være i lidt lysere farver, men lavet på samme måde… Så det ikke virker så dyster, som nogle mener den er. Personlig er jeg vild med blå, så du skal ikke ændre den for min skyld!Men hvis man læser siden fra en skærm med dårlig lys, så kan den nok virke meget mærkt…Kort sagt: Wauw!knus Krissy

  6. Synes det er lidt ærgeligt, at der kun er én baby i headeren, når du nu har 4 skønne superpiger, men ellers rigtig fed illustration :)/Kristina

  7. Også min tanke mht kun een baby på illustrationen. Min tanke er lige umidelbart at du kun har 1 barn!! (men du har jo en flok ;))Den blå baggrund er dyster synes jeg og måske den sorte kunne blive mørk grå så den ikke er så tung?!Savner også linjen om din blog med familie og slet intet om penisér. ;)God lørdag.

  8. … men, nu hvor jeg får kigget igen, så syntes jeg ikke den harmonere med resten af siden. Jeg ville nok arbejde på at gøre siden mere enkel; lys baggrund uden struktur, yderkassen hvor bla. blog-arkiv er ville jeg ændre til en af farverne fra regnbuen; syntes der er for mange blå nuancer – det forvirrer. – Og så er det lidt synd at 'bekendelser' bliver kappet over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *