Om græskar

Jeg har det lidt blandet med det der Halloween, der nu også er ved at slå igennem som tradition i Danmark.
Valentines dag finder jeg umådeligt irriterende, og i lang tid blev jeg også irriteret over al det der Halloween-gejl – men nu er jeg ved at varme lidt op til det.
Altså – vi manglede jo faktisk lidt en højtid, hvor man fik lov til at se grim og uhyggelig ud, og gå amok på store grøntsager med en skarp kniv, ikke?
De sidste par år har vi været inviteret til en ret fantastisk Halloween-fest-tradition hos nogle mennesker på vejen, og det har frydet mig, for en gangs skyld, ikke at være hende som legede med børnene, men istedet bare være sminket uigenkendelig som en zombie, og sidde i et hjørne og knurre af rædselsslagne børn, mens jeg drak mig halvvissen i noget med sprut og græskar.
Ah – en fast tradition hvor man ikke behøver være udadvendt eller glad når man fester – det manglede jeg!

Og så ikke at glemme græskar. Jeg kan godt lide græskar(og hvis I plager, må I godt få en opskrift på min græskarsuppe?), men jeg kan allerbedst lide at dolke og snitte græskarhoveder.
Er ikke god til det, men har ambitioner om et tableau som det på billedet her. Det ville virke dejligt upassende at have foran vores hus.
Tænker også det holder dørsælgere og jehovas vidner lidt på afstand?

(Visited 31 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om græskar

  1. Jeg overvejer faktisk også den model foran døren i år. Tænker at det passer godt til et teenagedrengehjem. På den anden side har vi mange naboer med meget små børn. Orker bare ikke at nogen bliver bange og får mareridt, vel?

  2. @imangelaf: undskyld det var ikke for at være en copycat, jeg læste slet ikke blogs sidste år ved denne tid.@fruz: haha, ja det lyder da ret pasende!@anonym: jaaaa, en der plager! Græskarsuppeopskrift deles snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *