6 thoughts on “Om varme dyner

  1. Ad, hvor jeg kender følelsen af den onde hverdag, og i anerkendelse af hvor hæslig den kan føles i et moderhjerte, vil Jeg dele dette med dig, og håbe du kan bruge det:Pigerne slutter på toppen – deres minde er, at de hyggede sig. De nåede ikke at blive irriterede på hinanden; de delte et rent øjeblik.

  2. Øv siger jeg bare. Jeg er heldigvis ved at lære, at jeg som studerende og nogenlunde herre over egen tid slet ikke behøver gøre sådan noget, jeg er heldig, I know.

  3. Jeg er simpelthen vild med din blog så har givet dig en blog-award. Måske gider du have den måske ikke men du har fået den fordi jeg synes du fortjener den

  4. Hvor er det bare sødt <3Vil iøvrigt lige fortælle dig at jeg i øjeblikket har en giveaway på min blog. En af gaverne er halvanden times ansigtsbehandling i afslappende omgivelser, så tænkte på dig. Med fire børn burde du da om nogen trænge til lidt "mig-tid" :)MvhEvaKP.S. Tusind tak or en virkelig god og underholdende blog. Elsker dine små søde og sjove historier 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *