Om fysisk nærkontakt med fremmede mennesker

I sidste uge, vågnede jeg en morgen, med superbabys 11 buttede kilo liggende hen over min brystkasse.
Hun måtte have ligget der en stor del af natten, for min nakke sad ihvertfald fastlåst i samme position, da jeg fik hende pillet af.
Så jeg måtte en tur til kiropraktor – tre ture hvis det skal være helt rigtigt.
Min kiropraktor er en lille rund mand, på ca 60. Han ved virkeligt hvad han gør, og er meget intuitiv – men for en som mig, der er lidt genert over fysisk kontakt, kan det godt være lidt grænseoverskridende.
Det er nemlig ikke kun “knæk-bræk-knas” på briks, men også alternative små vrid han bruger.
Således befandt jeg mig i dag i en aparte position, hvor jeg hvilede mit øre mod hans lille runde brystkasse, mens han hev mig lidt i skulderen i modsat retning.
Jeg kunne høre hans hjerte slå.

Det er underligt intimt at sidde sådan og blive vredet på plads, i ømt favntag med lille fremmed mand.
Men måske kan det hjælpe lidt på min fysiske generthed?
Jeg skal op og hente børnehavebarn om lidt – og plejer altid at grue for at løbe ind i min venindes eksmand, der altid skal kysse mig på panden. Det synes jeg altså er noget akavet – både fordi det ligesom cementerer at han er 40 cm højere end mig og derfor i pandekyssehøjde – men også fordi jeg bare ikke har det helt godt med at blive kysset af folk jeg ikke kender så godt…
Men en dag som i dag, hvor jeg har fået udvidet mine grænser, ved at kramme kiropraktor og lytte til hans hjertelyd, er jeg nok bedre rustet til ham der pandekysseren.
Tror sgu jeg tager ham på numsen, hvis han prøver på noget!

(Visited 80 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om fysisk nærkontakt med fremmede mennesker

  1. Hold da op, ligefrem at høre hans hjerte slå! Det må være en speciel følelse! Men nærkontakt med fremmede mennesker.. ja. Hader at sidde tæt med folk i bussen! Sætter altid tasken ved siden af, som signal for, at jeg ikke vil sidde ved siden af nogen, med mindre der virkelig ikke er flere pladser tilbage! (jeg lyder virkelig som en af de sure damer som også sidder i bussen) Men har haft så såsååsåsåsåsås mange ubehagelige oplevelser af fremmede mennesker der sad ved siden af, at jeg tager mig den frihed og stiller tasken ved siden af.. 🙂

  2. Der er noget intimt ved massage, fys, kiropraktor etc ibdet hele taget. Jeg kan sagtens følge dig!Så jeg hepper på et klap i måsen, når du nu i forvejen er fysisk overstimuleret :-)Det lød frækt. Det er det ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *