Om at få børn – et mandagstip

Frk fantastisk og Hulk, fortæller her hvordan man får babyer – hvis nogle af Jer skulle have brug for at vide det.

Hulk: Manden har en pose, med haletudser, og så kommer de ind i moren, og skal prøve at fange et æg. Den der fanger ægget vinder, og bliver større og større. Maven vokser også større, fordi babyen bliver større. Det moren spiser, spiser babyen også. Så kommer den ud, om en times tid.
FF: nej den skal være derinde i en hel uge, faktisk! Babyen vokser mest om natten.
Hulk: ja, den har sådan en ledning på maven, som den får mad i.
FF: to damer kan godt få en baby sammen, men det kan to drenge ikke. De skal hente haletudser ovre hos lægen, det er jo nemt nok. Men jeg ved ikke hvor den læge bor.
Hulk: når babyen kommer ud, kommer den ud af tisseren. Den har sådan en klam jordklump med sig ud, som den har haft derinde.
FF: ja, moren skal mase sådan:”Mmmmmmmgh”, så kommer den ud. Så kommer jordklumpen også med ud, den er ligesom en taske med mad, som moren har spist.
Hulk: ja, den laver maden til små stykker, så babyen ikke bliver kvalt!
FF: babyen har ikke noget legetøj derinde…
Hulk: nej den leger med den der klump, som maden kommer i. Jeg ved sgu ikke hvad den laver med den… Det er nok lidt kedeligt.
FF: vi så vores lillesøster, lige da hun var nyfødt.
Hulk: ja, hun var helt rød og havde ikke fået øjne endnu. Hun havde en navlestreng, og kunne ikke gå. Hun kunne heller ikke kravle. Hun var sød og nuttet, og meget lille. Men hun var ret fedtet, så det var godt hun bare sad og klistrede på min mor!

(Visited 51 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om at få børn – et mandagstip

  1. Skønne og kloge unger, du har. Altid dejligt med et mandagstip, hvis man lige skulle få lyst til at få et barn nummer fem 😉 NOT! Jeg synes dog, at de kom lidt hurtigt omkring det der med, hvordan haletudserne kommer ind i morens mave. Dét dvæler mine børn RIGTIG meget ved… Så du kan sikkert få dem til at levere et gæsteblogindlæg om det emne 😉

  2. De er fantastiske til at fortælle dine børn:) Min datter går meget op i, at hun blev 'skåret' ud af maven med en KÆMPE kniv. (Begge børn er taget ved kejsersnit, da jeg ikke kan føde normalt)

  3. Ahaha.. nu har jeg smug-fulgt din blok i et stykke tid, og er efterhånden blevet afhængig…skønt med skønt på…

  4. Tak for kommentarer – elsker når i skriver(-;Ja, Line, måske skal dine børn gæsteskrive om hvordan præcist babyen kommer fra pose til mave, for det er en detalje der ikke interesserer mine så meget.(-;

  5. Pingback: Lidt aften-underholdning :) | Nipserens Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *