Om sexy bacon – VIND!

Jeg bloggede jo forleden, om hvordan det var lidt sværere at forføre hinanden auditivt eller visuelt, når man har været kærester i 14 år – som Ninjaman og jeg har – så jeg havde købt en læbepomade med baconduft, for at se om  hans lugtesans der kunne vækkes (Ninjaman er en meget glad bacon-entusiast).

Nå, firmaet bag baconlæbepomaden, sendte mig noget så generøst en kurv, med både bacon-mayonaisse, 4 slags baconsalt, og 2 slags bacon-popcorn i.
Om man decideret kan bruge det til at spice sit sexliv op, skal jeg ikke kunne sige – men det smager ihvertfald godt – på alt hvad jeg hidtil har forsøgt at komme det på!
Kan især anbefale de forskellige bacon-salte, der er vegetariske, og uden fedt og kolesterol – så man kan få kartofler til at smage lifligt af bacon, uden at bruge rigtigt bacon.
Mmmmm….

Her det sjove for Jer:
Baconsalt-firmaet har givet mig hele 3 pakker, med alle deres produkter i, som 3 heldige af Jer kan vinde!
Baconsalt, baconsalt med cheddar, baconsalt med jalapenos, baconsalt/peber, baconnaisse, bacon-læbepomade, bacon-popcorn, og bacon-popcorn med ost.
Bare skriv en kommentar herunder, så trækker jeg lod d.21-9!

(Visited 53 times, 1 visits today)

180 thoughts on “Om sexy bacon – VIND!

 1. det er da en sjov konkurrence for alle baconelskere!! Jeg vil heppe på mig selv og satse på at genskabe gyldne øjeblikke fra "9 en halv uge" herhjemme på Amager… 🙂

 2. Bacon er godt, meget bacon er meget godt!!Træk mig,- og i tilfælde af at det er Superbaby som trækker lod, så er min navn "eeeeej" ;o)

 3. Iiiih, jeg ville elske at kunne forkæle min mand med lidt bacon-goodies (inkl. bacon-kysselæber, selvfølgelig). 🙂

 4. Ha ha – gad vide hvordan manden ser ud i ansigtet når jeg pludselig dufter af bacon. For sådan en som mig der kan li smagen af bacon, men ikke spiser det pga fedtet, så må det lige være sagen.

 5. Det bacon-orgie kan man jo ikke sidde overhøring, når lillebrors favoritspise er bacon – "kødets eget krydderi", som han siger./Anne

 6. engang kom jeg til at spise en hel skål bacon som stod i køleskabet da jeg kom hjem, hvilket resulterede i at min kæreste næsten slog op med mig.. det var HANS aften-snack !! baconkys, Satie

 7. Puha bad tænker jeg, men hvad gør man dog ikke for at glæde dem man elsker og min baconelskende kæreste vil overøse mig med ekstra kærlighed, kys og guldstjerner hvis jeg kunne præsentere ham for sådan en lækker pakke.

 8. Efter en blodprop, prøver jeg på at leve fedtfattigt, så det salt med smag ville være et stort hit hos mig. Og de usunde ting kan manden så tage sig af. Win-win. Vh chilli

 9. Hvis der er bare den mindste chance for, at det kan spice noget op, så er JEG nødt til at vinde det! 16 år med samme mand og 4 børn er grund nok – og vi elsker begge bacon!

 10. Det lyder bare vildt lækkert og ret bizart samtidig! Helt sikkert noget der ville blive populært herhjemme! :DMvh Stine 🙂

 11. Uha sikke en præmie 🙂 Den vil helt sikker spice det hele op herhjemme.Min mand og jeg har kendt hinanden i 14½ år, så vi kender efterhånden hinanden, så mon ikke lidt bacon vil være et fantastisk krydderi på vores hverdag 😉

 12. Jeg forestiller mig allerede lykken: Bacon med bacon. Tror jeg vil kunne få min (mandlige) roomie til at gøre alt for mig hvis jeg vinder den pakke!

 13. Hvis sådan en pakke røg min vej, så var årets første julegave i hus. Min ældste søn er bacoman. Og jeg ser ham jo så sjældent, så det kunne faktisk også virke som lokkemiddel. Åh, kvalitetsbacontid 🙂

 14. Hmm, det er nærmest med blandet fornøjelse at jeg skriver og siger ja til at være med. Men sådan en pakke kunne være rigtig fin at få så manden min kunne få andet end vegetarkost i det lille hjem – og at det så stadig er vegetarisk er jo kun et plus (snyd er altid godt!) Og hvis vegetaren bliver for fin på den kan vennen der sværger til baconvodka (jo det findes) blive forkælet! Det fortjener han!/veggie veggie

 15. Åhhh, det lyder fantastisk! Min über-bacon-elskende mand er i det store USA indtil jul. Kan ikke komme på en frækkere måde at byde ham velkommen hjem fra et kolesterol-tungt semester på! Pick me, pick me!PS: Ælsker bloggen, superheltemor! Følger med dagligt, men giver mig først til kende idag!

 16. Jeg er ikke dansker, men det er gået op for mig at hver gang jeg laver mad, synes min mand at det dufter super godt i huset… Børnene er også totale danskere på dette område, så jeg tror min snart toårige mellempige ville være rigtig glad for lidt bacon popcorn til hendes fødselsdag 🙂

 17. Det lyder lige som noget for mig! Og min far egentlig også. Han vil gerne sænke sit kolesteroltal, og han er (ligesom mig) en rigtig kødæder. Så det ville være fedt at kunne lave noget lækkert mad, der smager af bacon uden at fede lige så meget! 😀

 18. Min kæreste mener at bacon er verdens bedste krydderi, så hvor glad ville han ikke lige blive hvis jeg kunne hive denne præmie hjem?!? 😀

 19. Mig, mig!! Dét er da en gevinst lige efter MIT hovedet :DLad endelig Ninjaman afprøve 'BaconRoll' en dag. Flettet bacon der rulles og puttes i ovnen. En sikker vinder 😉

 20. Dit indlæg giver mig den største lyst til bacon, og så har vi hverken bacon-salt eller bacon-popcorn herhjemme! Send mere bacon tak 🙂

 21. Uh det ville gøre lykke herhjemme, kæresten elsker bacon og jeg forsøger at få ham til at spise grøntsager. Kan forestille mig de glider lettere ned med bacon-salt henover 🙂 Skøn konkurrence

 22. Det ville passe perfekt ind i vores køkken! Jeg er selv vegetar, og min familie knurrer, når jeg laver mad. Så det kunne være cool at servere grøn mad med baconsmag for dem 🙂

 23. Selvom der er 11 år til jeg har været sammen med min kæreste i 14 år, så kan man vel altid bruge lidt bacon til at spice dagligdagen op 😉

 24. Uuhh, jeg ved lige, hvem jeg vil glæde med denne fantastiske præmie, hvis jeg skulle være så heldig at vinde!

 25. Popcorn med baconsmag det MÅ simpelthen prøves! Smart med baconsalt i maden, så man indimellem (men også kun indimellem) kan undvære rigtig bacon ;-)Jeg er så meget med i denne konkurrence!HilsenChrisser

 26. Min svoger har snart fødselsdag, så mon ikke ham og manden min kunne hygge sig med lidt baconsmag og en god fodboldkamp.Har prøvet at forære ham mørk chokolade med bacon-crisp i, købt i USA af datteren, meeeen det faldt ikke helt i smag. 😉

 27. Ej jeg elsker bare bacon! Har faktisk hørt om disse vidunderbaconprodukter før,men ikke kunnet finde dem i Danmark! Jeg vil meget gerne vinde et sæt, så er familiens lykke gjort 🙂

 28. Der er nogen ting min krop ikke er egnet til og så er der ting man ikk kan lave uden….en af dem er bacon!! så jeg laver et sats på at vinde…!mut brørup

 29. Nøj,det vil jeg gerne vinde!Min kæreste trænger til at blive forført:Så vil jeg tænde fyrfadslys overalt, og drysse et spor af bacon-popcorn der fører ind til sengen hvor jeg ligger klar…med bacon-mayonnaise på udvalgte steder.Woo-hoo!

 30. FED konkurrence! Min kæreste ville være helt vild, hvis jeg vandt. Han og hans kammerater holder bacon-mania 4 gange om året. Ved bacon-mania skal der spises mindst 2 kilo bacon pr. person for at indgå i klubben. Jeg synes det er ulækkert, men de eeelsker det. OG som det gode ordsprog siger "vejen til en mands hjerte går gennem hans mave", så det ville være det ultimative forførelsesmiddel for mig 😉

 31. Jeg hader bacon, og er vegetar, men vil gerne glæde min kæreste med noget bacon-hejs, hvis jeg vinder. Han går og hænger med næbbet i øjeblikket, fordi Aldi er holdt op med at sælge baconchips.

 32. Det ville være så fedt at vinde – bacon er jo som bekendt på top5 over nice ting her livet, på niveau med ilt, søvn og gratis lift!Fortsat god torsdag!- Anne

 33. Me, me, me….Ville elske at kunne begave min søde kæreste – han trænger til lidt ekstra forkælelse for tiden, nu hvor gravidmonsteret er flyttet ind på matriklen…

 34. Nøj hvor ville det være lækkert.. alle der kender mig driller mig altid med min bacon afhængighed, så ville elske at have bacon salt og popcorn, hold da op, det kunne være lækkert!

 35. Haha det er da alt for awesome med sådan noget gøgl 😀 Det gad jeg godt overraske min kæreste med ;-)- Ditte N.

 36. Kære Bacon-gud.Jeg lover at følge dit mindste bud hvis blot jeg får del i denne pakke der ville komme som sendt fra himlen.Fattige studerende har ikke råd til bacon, så denne kurv fyldt med lækkerier ville virkelig hjælpe på aftensmaden!Pjat. Jeg elsker bacon og håber på at vinde :D//Laura

 37. Nom nom nom…. BAAAACON! I lååååve! 🙂 Fandme sejt – og jeg kender en hel del vegetarer, der helt sikkert gerne vil smage baconsalt på deres mad. Tror jeg.

 38. Åh jeg har sukket efter de produkter længe. Jeg har en afskyelig baconfetish, der desværre kan ses på min figur. Måske saltet kan blive min redning?

 39. Mig mig mig, det må være lige noget for manden og ungerne :)Tak for fantastisk sjov læsning af din blog //Karina S. D.

 40. Da jeg fortalte min mand ( også gennem 14 år nu) om bacon-læbepomaden, var han fuldstændig færdig af grin. Tusind tak for et pift til vores samliv – der er kommet mange jokes ud af det. Vegetarisk baconsalt? Det kunne være rigtig godt at have med på arbejde, til vores vegetariske kok!

 41. Jeg er egentlig ikke særlig pjattet med bacon, -men det er min mand til gengæld. Tænk om jeg kunne vinde baconting til ham, og han så så sig nødsaget til at finde/vinde noget lækkert til mig….

 42. Alt med duft, syn og smag af bacon kan bruges her i hjemmet! Jeg er overbevist om, det vil pifte vores sexliv op ved at strø baconsalt i dobbeltsengen.

 43. Åhh men for helvede. Her sidder man og bliver opdateret på bloggen og skriger af grin, og så som rosinen i pølseenden en fed give away. For vi elsker altså også bacon.Hilsen Helle (buen4140@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *