Om forførelse

I dag er det 14 år siden, Ninjaman og jeg kyssede hinanden første gang – på en rus-tur.
En af mine veninder, der har været sammen med sin kæreste i fem år og synes han er lidt kedelig, spurgte mig for nyligt hvordan man egentlig bevarer gnisten i sådan et langt forhold – og det vil jeg da gerne dele.
Altså – de første 4 år vi var sammen gik det af sig selv, for vi var meget forelskede og fandt hinanden enormt spændende – og vi havde ikke tøj på mere end højst halvdelen af tiden. De næste 4 år brugte vi på lynhurtigt at få de første 3 af vores børn, og det tog da noget energi – men så kunne vi da spice det op visuelt, med frækt undertøj og den slags.
Nu er vi så der, hvor vi har hørt hinanden fortælle hele livshistorien, og har set hinanden i alle mulige kropslige positioner(også de uskønne, som influenza og fødsler), så nu skal der bruges andre sanser for at holde gnisten – og det er her jeg sætter mine forhåbninger til denne lille nyanskaffelse på fotoet her: læbepomade med baconsmag!
Den er endnu ikke afprøvet, men jeg forventer mig noget stort og hot af denne aften – for hvilken mand kan modstå duften af bacon?
(Man kan købe dem her: http://www.baconsalt.dk og 20 kr er da rørende billigt, for et baconduftende kys!)

(Visited 30 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om forførelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *