Om fedthalemus, med udløbsdato

Frk fantastisk er lige startet i skole, og i går fik vi en alternativ adressebog med hjem, hvor alle børnene havde tegnet deres familier og huse, og fortalt om dem.
Jeg læste med blanding af fornøjelse og gru, at Jacobs mor:"er god til at være sur!", Signes storebror altid plager om LEGO, og at Astrids far:"snorker højt og sover længe".
Jeg begyndte at frygte hvad min bramfri unge havde fortalt, og blev lettet over at der bare stod hvor gamle vi var, og hvad vi hed. OG jeg var pænt tegnet, uden stor røv.
Så nåede jeg til tegningen af fedthalemusen – hvor der stod:"jeg ved ikke hvor gammel den er, men den DØR når den bliver 2!"
Ok…. Så de andre forældre ved (endnu) ikke at vi roder, snorker, larmer og bøvser – men de ved at vi er sadistiske og sætter "mindst holdbar til" dato på vores kæledyr.

(Visited 127 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om fedthalemus, med udløbsdato

  1. HA! Det er da fantastisk!(Og jeg kan ikke lade være med at spekulere på, om Jacobs mor måske bliver lidt ekstra sur, når hun læser det)

  2. ELSKER bare børns ligefremme forklaringer!!!I min nieces klasse har de gjort det samme. Thea udtaler: Når hun tror der ikke er nogen der kigger, går min mor ned og køber slik!!!

  3. Haha; best before 2013!Jeg er jo i bryllupskoma i øjeblikket og har i den forbindelse ledt efter "hvad børn dog siger"-citater om bryllupper. Mine tre yndlings so far:- Det er manden der frier. Det er ligesom hos ænderne.- Man kaster med ris, fordi dyrerne skal dø.- Tell your wife she is pretty. Even if she looks like a truck.

  4. Min ekskærestes storesøster forsvandt fra sin far i et storcenter da hun var 4 år. Informationsdamen spurgte hvordan han så ud: "Han har hår i hele hovedet og så ser han altid sur ud!"Haha, jeg elsker børnekommentarer!

  5. Ha, ha.Min søn, der går i 1. klasse nu, fortalte sidste år at en af pigerne fra hans klasse (lad os kalde hende Lise) havde en far der var bolleekspert: "Han møder hele tiden nogle damer og bliver forelsket i dem og boller med dem. Han er ekspert i at bolle. Det siger Lise selv"Hmm…jeg har kun set bolleeksperten, når han kom med cykelhjelm og vindjakke for at hente unger i SFO, og jeg er ikke helt overbevist om hans datter giver et retfærdigt billede af hans erotiske evner og aktiviteter. Men det giver da en vis nervøsitet i forhold til hvilke børnelogikforvanskede historier de andre forældre høre om vores familie.

  6. Pingback: Om at være afhængig af komplimenter | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *