Om indsamling – vær med!

Det er på søndag der samles ind til “red barnet”.
Dines/infotainer har taget initiativ til en blogger-indsamlings-givtilengodsag-fællesskabsting – klik ind og meld jer til gennem Dines – eller gør det selv, ved at sende en SMS til 1277 med teksten: indsamling.
Jeg og “team superpige” klarer forstaden – skal vi konkurrere om hvem der kan samle mest ind, hva?

(Visited 28 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om indsamling – vær med!

  1. Den er vi med på her i THY!Manden tager tørnen i vores lille landsby, som han har gjort mange gange før.Lad os håbe på at sedlerne sidder klar i tegnedrengene, der hvor I kommer frem!

  2. Det er en super idé Dines kom på!!!Vi har dog vores egen lille familietradition – vi samler altid ind den første søndag i okt. for Røde Kors, så det gør vi igen i år!Men I må have en god tur, og held og lykke med at få samlet mest ind!

  3. vi samler ind i Måløv og der plejer at komme godt i kassen – var dog ret paf sidste år, da jeg og mine 2 unger kom forbi et selvskab i en have som helt sikkert var en mødregruppe. De kiggede på hinanden da vi spurgte om de havde lyst til at give et bidrag til Red Barnet, og så sagde en af dem (med en baby på armen) jeg har lige givet derhjemme, hvorefter resten nikkede. Da vi gik ud af haven kunne vi høre hende sige "tror I de troede på det?" hvorefter resten grinede WHAT???? forstår stadig ikke helt hvad der skete der ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *