Om at sidde stille i skolen – VIND fede præmier til dit barns klasse!

Min vilde og aktive frk fantastisk, er netop startet i børnehaveklasse. Hun elsker det, men for sådan en som hende,med hopla i kroppen, er det svært at sidde stille.
Hendes klasse har fået to bobles orme, de er samme højde som de andre stole i klassen, men har let rundet bund, så børnene kan sidde og vippe lidt på dem, og nemmere koncentrere sig, når
uroen i kroppen bevæges ud – så børnene skiftes til ar låne dem som stole i timerne, og tumler med dem i pauserne. Det er genialt, og alle klasser burde have dem!
Og nu til det der er interessant for jer: du har mulighed for at vinde 2 skønne orme + 30 bobles penalhuse til dit barns 0. klasse, og gøre dem lige så glade for dem, som frk fantastisk’s klasse er for deres!
Bare skriv en kommentar, så trækkes vinderen om en uge.
(og går dit barn i børnehave kan de også få glæde af dem der!)

(Visited 22 times, 1 visits today)

164 thoughts on “Om at sidde stille i skolen – VIND fede præmier til dit barns klasse!

 1. Her er Nintendodrengen også lige startet i 0. Det ville da være fantastisk at kunne donere sådanne skønne sager!Så vil gerne med i puljen 🙂

 2. Ej altså de må være til os 🙂 her er mellemste supermand startet i børnehaveklassen, og han synes allerede at skolens stole er frygtelig kedelige at sidde på…:-) Mette

 3. De er bare mega-fede de der bubles-ting!! Har elefanten herhjemme, men synes det ville være megafedt, hvis sønnike også havde glæde af dem i børnehaven.

 4. Min søns gæve 1. klasse bør have dem. Den holder til på landet og trænger til lidt smart, som den kan brilliere med. Fotodokumentation gives gerne efterfølgende …. :)Mette Louise, Fyn

 5. Hvor er det en god ide. Var selv et bimmer-barn i folkeskolen, som vippede lidt for meget på stolen, og fik lidt for meget skæld ud for alt den energi, jeg ikke fik brændt af på en konstruktiv måde.Eskild går godt nok ikke i skole endnu, men mon ikke man kunne låne dem til børnehaven, og så siden flytte dem med am over i skolen – hvis de altså vil af med dem igen 😉

 6. Min søn kan heller ikke sidde stille mere end fem minutter af gangen, og han elsker vores Sandormesæt, hvor den store officielt er hans og den lille er lillesøsters. Men ellers bruger han dem begge flittigt som skammel, vippe, stol, søster-spærring, tårn etc, etc. Lillesøster bruger dem som støttepædagog, når hun forsøger at komme op at stå fra kravlestilling.Ludvigs børnehave ville elske et par orme til deres børn med krudt i rø… De ville passe perfekt til læsekrogen.

 7. Sikke da et godt tilbud. Det ville jeg gerne have fingerene i til min knægts 1. klasse.Det vil uden tvivl pynte op i et hvert klasselokale… og lur mig om den mototriske udfordring ikke ville være gavnligt for én enkel elle to poder med krudt i bagdelen. Tænk om disse kunne skabe større ro og plads til indlæring… Det ville da være fantastiskVenligstKim Z, Fyn

 8. Jeg er også med – er helt sikker på, at det ville være guld for min lille hoppe-loppe!!!Heidi, Nordfyn

 9. Nu går min søn godt nok i vuggestue, men jeg er sikker på at de ville blive lykkelige for de to bobles orme. Penalhusene får børnehaven nok mere glæde af. :DFed give away!Mvh Susan

 10. super fede ting. På vores skole ville penalhusene gøre glæde i 2 klasser da de kun er 15 i her klasse…så jeg vil også gerne være med…i håbet om at sprede god karma.Fætter gufs mor

 11. Min datter er også lige startet i 0'de klasse og deres slidte folkeskole kunne sagtens have glæde af nogle gode balanceting! Håber vi vinder!Mvh Pia

 12. Genial gave til de hårdt trængte skole og institutionsbudgetter. Jeg sender dem gerne videre til min søns børnehave, hvor de laver ekstramotorik med den stakkels dreng, der har arvet både mors og fars elendige moves.En anden Mette

 13. Svesken går kun i vugger, så jeg er ikke sikker på om vi må være med. Men hvis vi må, vil vi supergerne vinde og tumle med ormene, når Svesken bliver en stor børnehavetrunte.

 14. De ville altså gøre lykke i min datters børnehave, der er ramt af besparelser og hvor humøret ærlig talt er i bund hos både børn og voksne.Mvh Majens

 15. Den totalt sejeste præmie! Ku man måske finde på at gøre hele to stuer i børnehaven topglade, hvis man skulle være så heldig? Ja da, det tror jeg da nok! For både Rødderne og Radiserne har kun lige omkring de 14-15 børn pt… Aiii, ta lige mig – gør lige! Ikke? Be om!

 16. I'm in! Kender noger unger (børn, hvis man er helt P C…), der ville blive glade for sådan en omgang.De der Bobles er geniale til så mange ting. Godt at der eksperimenteres i klasseværelserne ang. kropslighed og indlæring.

 17. Wow, det ville være en fantastisk gave til min søns børnehave, som på grund af vandskade (igen!) og deraf følgende udgifter ikke kan købe noget nyt til ungerne de næste mange år…

 18. Helt fantastisk ideér. Sådan en kunne min søn godt bruge en gang imellem, for det kniber godt nok også for ham at sidde stille alt for længe.På min søns og hans klassekammeraters vegne krydser jeg alt hvad jeg har.kh.

 19. Sikke en lækker lækker lækker sag! Det lyder virkelig som en sag for Rasmus, der jo er en megt urolig dreng. Tænk hvis han ved en sjov ændring kan koncentrere sig! Det kan da også være, at min ADHD kan holdes i skak ved sådan en stol. Spændende!

 20. Jamen så satser jeg på, at vinde! I min knægts klasse, har de virkelig brug for, at kunne få uroen ud, da de 3 ud af 4 har ADHD.De er så kun 4, da det er en specialklasse, men så kan de jo give penalhusene videre til parallelklassen ;-)K.H June

 21. Nu har jeg godt nok ingen børn… Men jeg har til gengæld været lærervikar i en børnehaveklasse det sidste år, hvor jeg havde sabbatår efter gymnasiet. Her oplevede jeg, hvor svært de her små starutter kan have ved at skulle sidde stille i flere timer, så hvis jeg vinder, vil jeg gerne donere stole og penalhuse til dem! Også selvom det ikke er mine egne børn.kh Nana

 22. Hold da helt ferie!!! Det er da nok den vildeste give-away jeg endnu har set i blog-land!!!Hvor ville det være fantastisk at kunne "begave" Jannick og hans nye klasse med!! Er sikker på at han ville blive ualmindelig populær!!Smider et stort lod i puljen og håber det rækker til gevinst!!:)betinaz@gmail.com

 23. Min skønne bonussøn er lige startet i 0'de, og fra første dag har han meldt ud at det der skole ikke siger ham noget, og han hellere vil lave noget andet. Plus at man skal sidde stille der. Yeak altså. Jeg kan ikke få over mit hjerte at fortælle ham at det mindst er de næste 9 år han skal være der plus det løse. Måske med sådan en gave her ville hans dage blive bare lidt lettere og han med tiden kan se ideen i skole konceptet?! 😀 Hav en skøn dag.Vh chilli

 24. Også lige en kommentar herfra… Min søn David er lige startet i lilla gruppe på Kildevældsskolen, Østerbro. Det er KÆMPESTORT for ham og for os de stolte forældre! Jeg vinder aldrig (as in never!!!), men håber at lykkens pamfilius tilsmiler mig denne gang, når jeg nu er så ikke-egoistisk og prøver at vindde noget til mit barn 🙂

 25. Åh! Kunne du ikke udvide feltet til 1. klasse også?Jeg kunne helt sikkert se et par af "vores" børn i klassen, der kunne have supergavn af en Bobles orm 🙂

 26. Ej hvor ville jeg elske at vinde dem til Truntens børnehave. Hun starter d. 1. og det kunne da være super lige at sende sådan nogle med den første dag. Sådan en mor er jeg jo bare, der vinder sådan noget til min datters børnehave. Se jeg har allerede dannet billederne inde i hovedet. Og vi skal lave en platte, hvor der står "Tak til superheltemor". Kan du ikke se det for dig?

 27. Det er jeg helt sikker på at min krudtugle ville have rigtig godt af. Og han elsker i forvejen hans bobbles, som bruges til forhindringsbaner i stuen

 28. Sikke en flot præmie, vi vil meget gerne være med i konkurrencen;)Tak for en Super-blog!!Anne Louise;)

 29. iiihhh en fantastisk præmie 🙂 Super ide at bruge bobles som en "hjælp" til de små poder.Jeg har en søn som lige er startet i 1 klasse (på en af de der skoler, som ligger ude på landet, og bliver desværre meget nedprioteret) Og de har fået en specialklasse tilknyttet… (som i skal være der hele tiden) Så tror bestemt at de og ikke mindst alle de andre skønne unger kunne have stor gavn af de lækre bobles :)Rigtig dejlig dag

 30. iiihhh en fantastisk præmie 🙂 Super ide at bruge bobles som en "hjælp" til de små poder.Jeg har en søn som lige er startet i 1 klasse (på en af de der skoler, som ligger ude på landet, og bliver desværre meget nedprioteret) Og de har fået en specialklasse tilknyttet… (som i skal være der hele tiden) Så tror bestemt at de og ikke mindst alle de andre skønne unger kunne have stor gavn af de lækre bobles :)Rigtig dejlig dag

 31. Wow – Også et lod til mig. Tak. Klassen er heldigvis delt i to med 15 mand i hver (hurra for friskoler), så det er lige en orm til hvert lokale og penalhuse til alle mand. Kh Theodors mor (The Woman Formerly Known As Bodil Pedersen)

 32. Sådan en dejlig præmie kunne min datters børnehave også godt få en masse glæde af… :-)mange hilsner og tak for god underholdning fra Majken

 33. Jeg har tre børn, som helt sikkert ville elske at sidde på de skønne bobles orme. Men da jeg selv er børnehaveklasselede, vil jeg i stedet donere dem til min klasse, det ville være fantastisk:-)

 34. Hold op en god ide! Hvem der havde fået lov til at at sidde sådan i egen skoletid?Hvordan bestikker man superbaby til at trække ens navn?kh Laura

 35. Orv! Mine tvillingedrenge, der går på hver deres stue, ville for det første elske dem selv, for det andet ville det være verdens største ting for børnehaven der har pædagoger ansat som jeg ville gå gennem ild og vand for (for fantastiske er de!!) og for det tredje – at sende de to knægte ind på stuerne med hver en i armene med rødt gavebånd om…'amen altså!

 36. Jeg vil også super gerne deltage, selvom min datter kun går i børnehave, men er sikker på de vil få lige stor glæde af det som hvis hun gik i 0 klasse. ;-)mvh Kristiane

 37. Wow, hvor imponerende – tænk at du kunne få grejet så flot en give-away!Er helt sikker på, at det kunne hjælpe min DD (dejlige datter) godt på vej – hun er sådan en adhd-light udgave af et barn, som kan sidde på en stol på 50 måde i løbet af en halv time, altid er øverst i klatretårnet inden for 10 sekunder og altid løber i stedet for at gå… 🙂

 38. Åh hvor fedt, er daglig læser af din blog og har selv en første klasses Sofie med krudt i måsen, så det ville bare være perfekt.Hilsen Rikke

 39. Dém kunne vi godt tænke os! Har to bulderbasser, der trænger til at brænde krudt af på andet end min ryg og nakke, haha.

 40. Årrrrrh, bobles vil bringe stor glæde i krudt-i-røven-sønnikes børnehave!! Jeg vil krydse fingre -ligesom 30 børn også vil gøre…

 41. Wauw – de er lækre:)Jeg er klasselærer i en 1. klasse, der ville elske at vinde dem… for ja, det ER svært for nogle børn at sidde nognelunde stille på almindelige skolestole.Kh Mette

 42. Øv hvorfor er det kun hvis man går i 0. eller børnehave? Jeg er selv lærer i 5.klasse og har da stadig nogle børn med krudt i r…./uro i kroppen 😉 Nå men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så må jeg jo glæde nogle søde kolleger (det ville nu også være dejligt at kunne gøre).Kh Chrisser

 43. De er dog fantastiske, dem ville både et par af mine elever have glæde af og ikke mindst i min søns børnehave, hvor det kan være svært for små tumlinge at sidde stille:-)

 44. Overseje boblestole – er helt med på at få en chance for at barnebarnet og venner kan få lidt bevægelsesfrihed i stedet for en flad kedelig stol 🙂 og penalhusene vil de alle elske.

 45. Det var dog en vildt lækker præmie! -og jeg kan se at der er mange om buddet… men jeg krydser nu alligevel fingre og håber at blive den heldige.. begge mine børn går i børnehave, men den største skal i skole til næste år :)Jeg har lagt et link til din give away.Hvis du afholder andre give aways, er du meget velkommen til at tilføje dem til min side her: GiveAwaysDKJeg vil blive rigtig glad hvis du vil deltage i min giveaway hvor du kan vinde bogen Førstehjælp til fantasien

 46. Min vidunderlige datter har tourette og deraf en livlig krop. Sådan en "stol" ville være genial til hende. Jeg købte den gerne selv, men datter er ikke glad for at skille sig mere ud end hun i forvejen gør. Løsningen er jo her, alle får en laber stol og ingen skiller sig ud. Åh hvor jeg krydser fingre…

 47. hovsa, jeg har jo ingen googlekonto eller det andet fansy, så står som anonym..men hedder altså LiSi

 48. Må vi bande her?!Hold kæft en fed ide! – dem vil jeg Ligesom alle andre rigtig gerne vinde, når man har en søn der netop sidder lidt uroligt og faktisk bedre kan koncentrere sig når man sidder på nogle ubehagelige kugle puder så er dette da oplagt.!Det ville bare gøre så meget lykke.!!! :-)Elisabeth

 49. Kære superheltemor!TUSIND TAK FOR BOGEN, som landede her med posten i går – den er givet videre til de kommende forældre, som var VILDE med den!Jeg forsøger med en hilsen igen – ved lige, hvor GAVEN kan gavne!Kh Joan

 50. Eftersom min yngstefis lige er startet i 0. klasse med intet mindre end 33 andre krudtmåse, ville det da være toppen af poppen at kunne give disse til klassen, så et par stykker ad gangen kan sidde og vippe lidt og måske få lidt mere ro på de små rumper.Såååå – jeg er SÅ meget med :)))Kh Tina

 51. Ej, min søns 1.kl. bør ha' dem, de er blevet fuldstændig rippet for alt, for de nye 0. kl. har fået det hele, også deres klasselokale, fordi de er alt for mange og skal bruge 3 lokaler. Det eneste de har er en kasse med nye farveblyanter og de tegninger de har lavet.

 52. Selvom at ormene vil skilde sig voldsomt ud i al deres farverige ny-agtighed blandt børnehavens kedelige slidte inventar, ved jeg at de vil vække glæde blandt børn og personale på Nikolajs stue :-)Mange hilsener Signe

 53. Superfantastisk præmie…jeg ku så godt finde på at "dele" præmien så mellemstesønnens 1.klasse fik den ene og prinsessepigens børnehave den anden 🙂 (Og så kunne storeknægtens 5. klasse få penalhusene :)) Sikke en masse glæde der kunne spredes der.Fortsat dejlig aftenKh Tine

 54. Wow her bli'r jeg bare nødt til at efterlade en kommentar .. jeg har mange vilde unger der godt ku' bruge noget ro… eller også ku' deres omgivelser :-)Louisefise!

 55. Årh min søns stakkels børnehave skal spare og spare, de ville elske at få lidt ekstra til ungerne 🙂

 56. Hvem vil ikke gerne vinde det??? Her er storetøs startet i BHKlasse og synes det er en fest…men SFO er sjovere! Så mon ikke Bobbles ville bringe lykke uanset hvor?!

 57. Jeg har både barn i 1. klasse og i børnehave, så sådan et par skamler ville være rare at vinde :-)Pernille

 58. Min 6 årige bh kl dreng har ADHD og går på en almindelig folkeskole, med få ressourcer. Han ville have stor glæde af at sidde på sådan en her, og klassen også.jeg krydser mine fingre.mvh Lola

 59. Super ide, har en pige med krudt i numsen som er kendt af lærerne for at sidde på alle mulige underlige måde på sin stol i skolen

 60. YES! De er helt perfekte på skolestuen nede i børnehaven hvor Sarapigen går! … desværre er mine rødder i 2. klasse for store, ellers ville klasselæreren her gerne overraske dem med en feeeed gave :-)Rikke

 61. Det lyder bare som den skønneste give-away. Jeg er sikker på, at min søns klasse ville ELSKE dem :-)KH og tak for en fantastisk blog

 62. Min søde søn har ventet et år med at starte i børnehaveklasse fordi han har meget svært ved at sidde stille.Nu er han startet men det kniber stadig meget med at skulle sidde en hel dag.Det ville være en stor hjælp for ham hvis han kunne få sådan en gave med, jeg ved at han bestemt ikke er den eneste der har problemer mad at skulle sidde en hel dag.Hilse fra endnu en mor til et meget aktivt barn.Katrine Bjarnikatbjarni@gmail.com

 63. Hvem har vundet? :)Mig og min datter kigger dagligt, hvor hun med spænding holder vejret, men har vi mon overset at vinderen er trukket?Rina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *