Om takt og tone, og babybleer

Jeg sad engang ved siden af af en kvinde, til en fest, hvor hun brugte metode nummer to, til at undersøge om hendes søn skulle have ren ble: pegefingeren ned i bleen, og så kigge på den – så kunne vi alle konstatere, at han vist skulle skiftes….
Min lyst til mad blev betydeligt mindsket, så jeg drak vin i stedet – og skyder stadig skylden for min gedigne brandert og generelle opførsel til den fest, på den chokerende lortefinger-oplevelse.
(Det er åbenbart ildeset med nøgen-petanque?)

Til Jer der har en baby – eller overvejer at anskaffe sig en: lort er stadig lort, selv om den der har produceret det er nuttet.
Der er virkelig ingen der gider høre om babylort, det er ikke det vi vil have detaljer om, hvis vi spørger hvordan det går med den søde baby.
Det er ikke i orden at tjecke bleer med finger – især ikke ved middagsbordet…
Løft-baby-op-til-ansigt-og-tag-dyyyyyyyyyb-indånding ER en bedre metode, men stadig måske noget man godt kan gøre lidt mere diskret, for det er ret svært at føre samtale med en, der pludselig tager en helhjertet afførings-snuser…
Metode nummer 1 er klart den bedste, den kan udføres elegant og uden at indvie verden i det.
(men det allersmarteste ville være bleer, der ringede eller bippede, når der var gevinst. Hvorfor opfinder ingen dem?)

(Visited 88 times, 1 visits today)

19 thoughts on “Om takt og tone, og babybleer

  1. Min morfar der var hjemmegående opfinder-husbond i 50'erne fandt på at installere en teknisk fugtigheds-device i min mors bleer, hvilket efter sigende gav ham besked om hvornår der skulle skiftes. Sammen med sindrige spejl-systemer (så man kunne holde øje med om baby havde det godt under middagsluren på altanen, mens man selv sad indenfor og havde et liv) og en forløber for vor dages babyalarm. Det bragte vistnok min på forsiden af Billedbladet som 'Den tekniske baby'… Måske man kunne genoptage idéen?

  2. Hold k*ft en fed opfindelse, hvis man kunne det! :DFatter simpelthen ikke det der putten fingeren i bleen for at tjekke både det ene eller det andet. Har aldrig nogensinde faldet mig ind at gøre sådan?! Hvorfor egentlig udsætte sine fingre for det? Nej, så hellere snuseren eller et diskret kig ned, som du jo selv siger 😉

  3. Hee.. Så var der vores aupair der troede at vægtangivelsen på blepakken var hvor meget lort bleen kunne indeholde før den skulle skiftes.Så er vi ude i noget virkeligt ækelt med 9-18 kg bleer..Hun blev klogere.

  4. Herligt! Jeg havde også mistet appetitten!Vil lige vise min dejlige svigerdatter dit indlæg – hun er gravid, og gør mig dermed til farmor,jubi!!! – så kan vi grine sammen, og forhåbentlig undgå, at hun og sønnik anvender "fingermetoden"!!!

  5. Vi var for nogle år siden i København, og sad på rådhuspladsen og skulle til at nyde en belgisk vaffel med flødeskum. Vi mistede appetitten, da konen ved siden af os smed en lorteble på "gulvet". Det er da noget mærkeligt noget, at skifte ble lige ved siden af spisende vestjyder.

  6. På vej til jyllang var der en der skiftede en lorteble på bordet i motorvejcaféen og lod den ligge, skønt der var et udemærket puslerum, godt man ikke kom bagefter og skulle spise der.Lad mig høre mere om den tekniske baby, har tænkt det burde være mulighed, hvis nu en ble skiftede farve eller havde en idekator (så meget ikke stavet rigtig) lidt ligesom på en gravidtetstest: tis eller prut:-)

  7. Har oplevet, at folk der får børn får et ekstremt afslappet og nærmest unaturligt forhold til lort (rent ud sagt)Synes det er vildt ulækkert at være til middadg hos indehaver af 2-årig der SELV kan tage bleen af SELV kan hente potten med ind i stuen SELV kan fylde den og derefter lade den gå på omgang til forældrenes store jubel efterfulgt at højlydt ros til den lille dygtige dreng der er SÅ fremmelig…Ja, hvad SKAL det dog ikke ende med?Eller er det bare mig?

  8. nøgen-petanque Hva fanden har du lavet den aften superheltemor ha ha ha ha?????????????? ihvertfald lyder det som en sjov historie, jeg gad hoere mer. Med hensyn til lortebleer er jeg i chok over at saadan en tegning findes om hvordan man skal tjekke en ble troede slet ikke de var en mulighed at voerre SAAAAAAAAAAAAAA DUMLone

  9. Velomama: hvor ER det bare en fed historie! Blog om det – vil høre mere!@fruforstad: fed ide!!@Bettina: ja det er sgu lidt sært…@kongmor: haha hjernedød aupair!@Anni, Rikke, amarille: grumme historier… Lort er bare ikke særligt lækkert…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *