Om skoletasker på ben

I dag var det min frk fantastisks første skoledag. Og ja: hun fik lov til selv at vælge den taske hun ønskede sig allermest. Også selv om den sikkert først passer når hun fylder 12;). Vi har en lille reservetaske fra børnehaven, som vi satser på at hun bruger til hverdag, da de jo ikke rigtigt skal have bøger med i starten.
Fotoet her opsummerer dagen ret godt: en stor skoletaske, med et par små pigeben under.
Sådan så de alle sammen ud: 18 små forventningsfulde unger, med store rygsække, og minimum 18 forældre-kameraer der blitzede dem nonstop i fjæset.
“Det bedste var frikvarteret! Det håber jeg vi skal have igen!” oplyste skolebarnet glad, mens hun spiste fejrings-sushi bagefter.

(Visited 134 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om skoletasker på ben

  1. Har selv haft to der startede i 1. klasse i dag.Stor dag…Den lille var også "en taske med ben". Her var det bedste at de fik lektier for, WOW…Den store var lettet efter den første dag på gymnasiet. Der var kun én lærer der var "mega sindsyg"Nu frygter hun indvielsesritualet på fredag.En tur gennem en sø med tøj på..!Ret forskelligt hvad de fokucerer på.

  2. Blot til info: der findes skoletaster specielt beregnet til børn i nulte og 1. klasse! Den dér er da beregnet til en teologisturderende på Kbh's universitet! Kender typen der også køber skoene til børnene 4-5 numre for store ;-)Skønt billede!

  3. Griner – jeg synes næsten også det er synd for hende! Vil også anbefale en mindre taske der er meget bedre for ryggen, hun vil få langt bedre støtte med en taske der passer til hendes lille krop 🙂 Det er SÅ begrænset hvor mange bøger de får udleveret i 0´te klasse. (Faktisk anbefales de små tasker helt op til 3. klasse)Blot en ærlig tanke ;))

  4. Tillykke med skolebarnet!Billedet sendte mine tanker tilbage til MIN første skoledag i 1.klasse, hvor Martin G. blærede sig med at han kunne VÆRE nede i sin egen skoletaske… Vi stod måbende med øjne som tekopper og åben mund, mens han demonstrerede sit stunt: Kravlede ned i tasken, krøllede sig helt sammen med hovedet nede mellem benene og råbte så dernede fra om én af os lige ville lukke tasken. Det gjorde Ulrik og så stod vi lææænge og kiggede på den der taske, indtil der blev råbt inde fra tasken, at nu kunne vi godt åbne igen. Og så kravlede han ud og bukkede, mens vi allesammen klappede.

  5. Århhhhh… det ligner jo næsten hvert barn på sin første skoledag – stolt med sin første skoletaske, og skal ud og møde nye venner og lære alfabetet og alle talene! Håber hun får en fantastisk start i skolen, og nyder at lave sine lektier, hihi.

  6. Årh hvor ville jeg dog gerne gå i 0. igen! (er lige startet i 9.) Og alle de der kommentare der omhandler skoletasken, drop det! Når man starter i skole vil man have dén taske og er ligeglad med om den er for stor eller ikke, for nu har man altså gået i børnehave, og skulle kun have madpakke med.. NU er man endelig stor, skal til at lave lektier og have den største skoletaske hvor man kan hænge idrætstasken på!:OKan selv huske det som om det var igår!:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *