Om sommer

Er det kun mig, der synes den der sommerferie gik lidt for hurtigt?
Jeg vil være her igen, lige nu, på vej ned til stranden på aftentur, med krabbefiskestænger og net, et par kolde øl til de voksne og riskiks til ungerne.
Den rolige brusen af bølger, duften af saltvand og den nedadgående sols sidste glød….
I stedet er jeg her. Der er eddersparkeme langt til næste ferie, og vejret ligner efterår.
Jeg er netop blevet kaldt “voksen-fascist” af min ni årige da jeg bad hende tømme opvaskemaskine, den 4 årige tissede på gulvet fordi hendes søster kildede hende, og er nu eddikesur og vil ALDRIG tale til kilderen igen, jeg har en masse arbejde hængende over hovedet som jeg har udskudt og udskudt og gider iøvrigt ikke lave mad om lidt, Ninjaman og den 6 årige diskuterer hvem af dem har mest ret til at spille playstation i aften, og superbaby har lige tørret et snot-11-tal af i mit knæ.
Jaja, hverdage kan være gode nok – men de ER altså også så… hverdagsagtige.
Bliver nødt til at finde på noget sjovt, så alle de der unger stopper med at være så møgsure, og jeg stopper med at sidde og have ondt af mig selv, over at ferien er slut.
hm…
Is til aftensmad?
Crashe naboens aftensmad, medbringende egne madpakker?
Nøgen-twister?
(Visited 54 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Om sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *