Om konsol-kager

Nej, det er ikke en xbox og en playstation: det er sgu kager! Jeg fandt billedet og gemte det, fordi jeg syntes det var så sejt – og nu kan jeg så ikke finde hjemmesiden igen, og lære hvordan man gør.
(haha – som OM jeg ville kunne lave dem efter, selv med opskrift, uden at smøre mig selv ind i marcipan og skære hul på et eller andet….)
Er der nogen af jer der ved om det er helt umuligt at lave den slags her?
Tror nemlig jeg har en mand der ville blive barnligt glad for en xbox-kage til sin fødselsdag.
~~~~~~~~~~~~~~~~
edit: uh, klog læser gav mig lige link til Xbox-kage
Det ser da ikke hysterisk svært ud?

(Visited 62 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om konsol-kager

  1. Det kan bestemt lade sig gøre. Men det kræver nok lidt øvelse og gå-på-mod. Har ikke selv kastet mig ud i en konsol-kage, men en ps3 kage ville være optimal til min mands fødselsdag.

  2. Hvad med at sætte konditorbarnet i sving?Evt lave en i lille størrelse, forestiller mig at det er nemmere med glasuren. Ellers kan du jo altid kaste dig over Julia (nede i Cupcakefabrikken) hun kan jo det her sizzel

  3. Det er ikke nemmere at lave den lille. Det bliver bare sværere at få detaljerne pæne, synes jeg. Der er ikke glasur, men fondant på kagerne. :)Jeg synes du skal komme i sving og prøve det af. Få din søster til at hjælpe, jeg synes, jeg kan huske hun var ferm til det engang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *