Om hvem man ligner

Fandt lige denne her hjemmeside , hvor man kan uploade et foto af sig selv, sin kæreste eller sin chef, og få et bud på hvilken kendis de ligner.
Sjovt tidsfordriv.
Jeg ligner så åbenbart en teenage-skuespiller, med narkoproblemer(hvis man se bort fra at jeg har ca 3 dobbelthager mere end hende): Lindsay Lohan.
(Til gengæld ligner min mand så udelukkende kvindelige, kinesiske skuespillere…)
Hvem ligner I?

(Visited 39 times, 1 visits today)

31 thoughts on “Om hvem man ligner

 1. Genialt tip når man sidder her og er tømmermlndsramt :)Jeg ligner Tara Reid og Evangeline Lilly, ikke dårligt spottet hvis jeg selv skal sige det 😉 Men tror nu mest det er det store tandbasta smil på mit billede der gør det :bMin kæreste ligner så J. K. Rowling og Edith Piaf, så det er vidst lidt af en overscoring fra hans side af :)Mit marsvin ligner til gengæld Angeline Jolie, men de er også begge nogle flotte damer :DKan også virkelig godt lide at den når jeg ligger ret tydelige billeder op af mig selv skriver at den ikke kan finde noget ansigt, men at den sagtens kan mit marsvins ansigt…

 2. Først: ingen. Det synes jeg var nedslående. Så tvang jeg min kæreste til at tage et nyt billede. Resultat: Brad Pitt. Og HAN er da meget pæn. Men helt ærligt? En mand? Tak for tis. Men det var sjovt, så længe jeg håbefuldt ventede på resultatet.

 3. først bliver jeg erklæret lig med nul, så får jeg kun lov til at være anonym. Så stopper det! Sure hilsner fra Brad/Maria

 4. Sharon stone, som jeg faktisk ofte har fået at vide, at jeg ligner.Men hvorfor fanden ligner jeg så også ham der Harry fra England? Ahhh helt ærligt supermor!

 5. Jeg uploadede et billede af min gravhund, som åbenbart ligner James Joyce. Det er altså ret cool at være litteraturstuderende og have en hund der ligner Joyce.

 6. Jeg ligner Leonardo DiCaprio.Men det har jeg altid vidst… Det var et helvede, dengang Titanic var the shit. Sådan at gå rundt som teenagepige og ligne den mandlige hovedrolleindehaver. Min yngre søster blev direkte knotten, når folk sammenlignede hendes grimme hippiesøster med hendes store Leo-idol.Sjovere var det at møde en hel flok irske bøsser på en pub engang. De syntes, jeg lignede Kate Winslet…. Så evt. kan jeg fremføre Titanic all on my own. Selvom jeg ikke er synderligt søstærk.

 7. Fuck – hvor ER i sjove!Er vild med at carportognoia kan opføre titanic alene!Eller den litteraturstuderende, hvis hund ligner James joyce!Eller Bella, hvis kæreste ligner edith piaf og j.k Rowling – det er sjovt

 8. Føler mig ellers ikke skide hellig, men får Pave John XXIII på et billede af mig selv som er 3 år gammelt, med lidt længere hår.Paven er sgu da hverken af hunkøn eller langhåret.Nå men ellers er det ret varieret – jeg fik også Rob Lowe på mig selv, og manden ligner tilsyneladende både Gary Cooper og ham den mørke udenlandske læge fra Skadestuen. Så helt skidt er det vel ikke.

 9. Hey der kom også lige Marcia Cross (Bree fra Desperate Housewifes) og så Forest Whitaker (kan ikke lige gennemskue hvordan dét kan lade sig gøre). Jeg har ikke engang et dovent øje.

 10. Hahaha! Jeg ligner Nana Mouskouri, min søn ligner Kirsten Dunst, og min mand ligner Little Richard, nåhm ses, jeg skal lige ud og synge med min mand 😀

 11. JEg ligner både Kylie, Anne Hathaway, Portia et-eller-andet (hende advokathottien) og Christina Ricci. Fantastisk site på et trætramt fredag aften!!!! Tør sletikke prøve andre billeder.KhChristina

 12. Anne Frank. Det krævede en ommer. Der førte til Lee Ryan. Nu tør jeg ikke mere, min selvtillid er fortid. Leder p.t. efter en dygtig online-psykolog, der hurtigt kan hjælpe mig tilbage på fode.

 13. Ahahahaaaa jeg dør af grin! Hvorfor ligner jeg ikke Paven?! Eller Nana Mouskouri. Jeg ligner Julianne Moore, Charlize Theron og Angeline Jolie i nævnte rækkefølge. Så jeg lader måske egentlig bare være med at brokke mig. 😛

 14. Så sjovt!!Jeg fik et mix af Ashley Olsen, Cindy Crowford, Angelina Jolie, Hillary Duff, Kate Hudson (not bad at all!) + en masse asiatiske fyre (Tror muligvis, at jeg så lidt træt ud på det sidste billede..)

 15. YES!!! Jeg ligner åbenbart Ashley Olsen <3 Det stemmer meget overens med virkeligheden.*ønsketænkning*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *