Om pinlige forældre

En af mine venners datter, har forbudt ham at tale til hendes venner nogensinde igen. Hans forbrydelse: han havde sunget en hjemmelavet sang til dem om at nu var der mad – og det havde været så pinligt, at hans datter nær døde.
Børn i dag, tsktsk… De ved fandeme ikke hvad pinlige forældre er – ikke i forhold til hvad os med hippieforældre har måttet gennemgå!
Nu vil jeg ikke hænge mine egne forældre ud(fordi min mor måske læser med…), men jeg har ægte, pinlige eksempler fra fx min første kæreste.
Vi var 14 og lige blevet kærester, og jeg skulle møde hans forældre for første gang.
Hans mor lignede lidt damen her – bare fjern stok og paraply og tilføj pangfarvet brille.
Men hvordan hun så ud registrerede jeg først senere, for damen sad på toilettet, med åben dør, gav hånd fra tønden og sagde:”Hej! Jeg hedder Else. Jeg skider lige færdig, så kommer jeg og taler med jer!”
Et par timer senere kom min kærestes far hjem – joint i hånd og hestehale i nakke – og præsenterede sig på almindelig vis, men rundede af med at sige:”hvis ikke i vil se os knalde, så bliv lige ude af spisestuen de næste ti minutter, ikke?”

(Visited 159 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Om pinlige forældre

  1. Man spørger sig selv hvordan man overlever sin barndom..Jeg var hoppet ud fra noget højt hvis mine forældre havde sagt sådan noget.Men øhmm jeg havde heller aldrig nogen med hjemme af skræk for samme.Traumatisk oplevelse siger jeg bare!!

  2. Har en veninde der havde fået forbud mod at stige med ud af bilen og sige/kysse farvel til datteren på skolen, for "det var hun virkelig blevet for stor til og det var bare for pinligt!" Det ville min veninde selvfølgelig ikke lade datteren bestemme, så da pigen var steget ud af bilen og kommet lidt væk, steg min veninde ud, råbte datterens navn efterfulgt af et " Jeeeeg eeeelskeer diiiiiig" 😉 Havde der været et hul havde datteren krøbet i det, dette er bare én af MANGE pinligheder forældrene i denne familie har gjort og efterhånden som børnene er blevet ældre ruller de nu øjne, siger Århhhhh men de har på forunderlig vis lært at leve med det….og behøver man sige at vennerne syntes de er totalt cool forældre! 😉

  3. Så kan jeg da godt se, at det ikke var så pinligt igen, at min mor iførte ferskenfarvet skidragt og finsk pelshue når hun tog ud og handlede om vinteren….

  4. Hold kæft hvor er det sjovt, griner SÅ højt i min sofa lige nu! Mine hippieforældre hat nu også bidraget vældig til pinlighederne i mit liv. Fx, dengang min mor kom skrigende ned og vækkede min veninde og jeg, og forlangte at vi kravlede hele vejen gennem entre, køkken, og op af trappen til førstesalen, fordi der var udbrudt rockerkrig på gaden… Da vi så kommer op i stuen og min mor ringer panisk til politiet for at anmelde det, mens hun holder tlf røret ud af vinduet for at de kan høre skudene, går det op for hende at min far sidder nøgen i sin stol i stuen og ryger en grøn cecil. Hun får, mens politiet stadig hænger ud af vinduet i telefonen, bedt min far om lige at dække sig til, hvorpå han bare lægger sin smøgfri hånd ned i skridtet for at skjule det af sit køn, som hans hånd nu kunne dække – bevares man slukker da ikke sin smøg og går ind og tager tøj på vel! Og her skal så tilføjes at vi boede ude på lars tyndskid på Fyn, og der var ingen rockerkrig, det var en militærøvelse, som i øvrigt var varslet… Behøver jeg sige at man som 14 årig bare helst ville være forældreløs i sådan en situation!

  5. Grænsedragning, forældregeneration, grænsedragning!(Men tak for reality check; nu er det lige pludselig mindre grænseoverskridende at svigermor gjalder gennem Ribe, at jeg "da får gigt når mine fødder vender såén udad når jeg går" eller insisterer på at lægge sengetøj på i gæsteværelset SAMMEN med Kæreste og mig. Det værelse, hvor vi skal sove, nøgne, sammen få timer senere. Og ja, måske går jeg ikke i en vinkel på 90 grader ligeud men min anatomi passer nok også bedre til 87 grader. Ellers tænker jeg, at diverse maratonløb nok havde resulteret i smerter på nuværende tidspunkt)

  6. Min mor kom engang ind i køkkenet hvor mig og en veninde hang ud og begyndte som altid frejdigt og muntert at tredjegradsforhøre min veninde. Til forskel fra normalen havde hun denne gang valgt at spice tingene lidt ekstra op i pilnlighed ved iføre sig slasket undertrøje samt underbuks akkompagneret af skrigpink knæbeskyttere. Det viste sig at hun skulle i haven. Men det fandt jeg først ud af bagefter. Jeg var SÅ færdig af tåkrympende pinlighed over hende at jeg slet ikke kan forstå at jeg kan grine af episoden i dag. Men. HUn var sgu flot! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *